Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple у 2024 році оновить iPad

Apple у 2024 році оновить iPad

Apple планує оновити всю лінійку iPad у 2024 році, щоб компенсувати повну відсутність будь-яких змін у поточному році. Джерелом цієї інформації є аналітик Мінг-Чі Куо, чиї прогнози часто виявляються точними. За його даними, у першому кварталі 2024 року компанія розпочне масове виробництво оновлених моделей iPad, включно з 10,9" і новим 12,9" iPad Air з новими чіпами. Очікується, що 12,9" iPad Air буде оснащений ЖК-екраном без технології міні-світлодіодів, які використовуються в поточних моделях iPad Pro, але при цьому отримає оксидну з'єднувальну плату для покращеної продуктивності дисплею.

Apple у 2024 році оновить iPad


У другому кварталі наступного року Apple планує випустити оновлені моделі iPad Pro з OLED-дисплеями, включаючи нові версії 11" і 13" пристроїв з новим дизайном корпусу та чіпом M3. Крім того, в планах бренду на наступний рік також значиться випуск нового iPad mini та iPad одинадцятого покоління. Ці радикальні зміни призведуть до повного припинення виробництва iPad 9-го покоління, який зараз продається разом з моделлю 10-го покоління.

Мінг-Чі Куо прогнозує помірне зростання поставок iPad у 2024 році, очікуючи продажів на рівні 54 мільйонів пристроїв. Це буде зростання порівняно з 2023 роком, хоча й залишиться нижче піку у 63 мільйони пристроїв, досягнутого у 2022 році під час пандемії.