Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple встановила дату презентації оновлених iPad

Apple встановила дату презентації оновлених iPad

Марк Гурман з Bloomberg поділився останніми новинами про плани Apple щодо оновлення своєї лінійки iPad. За інформацією від анонімних джерел, очікується, що вже на початку травня компанія представить оновлені моделі iPad Pro та iPad Air.

Очікується, що в оновленні лінійки планшетів знайдеться місце як для iPad Air у двох різних розмірах, у тому числі й новому великому форматі 12,9 дюйма, так і для iPad Pro, які будуть оснащені новітніми чипами Apple M3 та яскравими OLED-екранами.

Apple встановила дату презентації оновлених iPad


Раніше вважалося, що новинки з'являться вже в березні, потім чутки говорили про квітень, але тепер стало відомо про чергове перенесення дати випуску. Здається, Apple потрібен додатковий час для доопрацювання програмного забезпечення нових планшетів. Крім того, виробництво моделей iPad Pro з OLED-екранами, як зазначається, вимагає освоєння нових складних сучасних технологій, що також цілком могло призвести до затримок.

Нещодавно Apple презентувала оновлення у своєму асортименті, серед яких були нові MacBook Air з чипами M3, що отримали вдосконалення у вигляді швидшого Wi-Fi та підтримки зовнішніх дисплеїв. Також були представлені нові аксесуари для iPhone та годинників Apple Watch у свіжих весняних та яскравих кольорах.