Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Який Apple iPad купити для роботи?

Який Apple iPad купити для роботи?

Надійний сучасний планшет важливий у професійній роботі спеціалістів різних напрямків — від менеджерів до дизайнерів. Apple iPad — планшет, який не втрачає актуальності, адже він цілком передає функціонал ноутбука, будучи в рази легшим, ще більш компактним та ергономічним.

Чи замінить Apple iPad ноутбук?

Нові моделі Apple iPad по функціоналу не поступаються ноутбуку. Через порт USB Type-C, що значно відрізняється від класичного роз'єму планшетів, можна приєднувати мишки, клавіатури, зовнішні накопичувачі, флешки. Одна ця деталь руйнує стереотип, що планшет незручний у роботі з текстовими редакторами. Клавіатура у поєднанні з захисним кейсом — успішно розв’язує проблему.

Сканер LiDAR для роботи з доповненою реальністю, стилус Apple Pencil та можливість тривалого автономного функціонування роблять планшет вигідним вибором для дизайнерів, фотографів, архітекторів. Головне придбати модель гаджета, функціонал якого відповідатиме вашим потребам та побажанням.

який айпад купити для роботи

iPad 2022 та iPad mini 6 — планшет для тих, кому потрібна компактність

Мініатюрні девайси у комплексі зі своїм яскравими, безрамковими дисплеями — максимально зручні у роботі. Дані моделі стануть гарним рішенням для фахівців, які часто мандрують або працюють поза офісом. Компактність стає вагомим плюсом, а тому планшет не займає зайвого місця у вашому рюкзаку, сумці чи валізі.

Зазвичай такі моделі використовують як допоміжний девайс, коли потрібно їхати у відрядження або відправитися у відпустку, але тримати під контролем робочі справи й мати доступ до функціонального гаджета. Коли трапляється непередбачувана ситуація й доводиться вклинюватися в роботу на ходу, компактні варіанти, як от iPad mini 8.3 та новенький iPad 10.9 2022 виручать та дозволять завжди залишатись на звʼязку.

Який Apple iPad купити для роботи?

iPad Pro 12.9″ — планшет, з максимальною потужністю

Для флагманського гаджета від Apple характерні:

  • Великий яскравий екран Retina з високою частотою оновлення в 120 Гц.
  • Нова технологія підсвічування, що забезпечує оптимальну контрастність шляхом підсвічування кожного пікселя.
  • Швидка оперативна пам'ять та можливість взаємодіяти з додатковим накопичувачем до 1TB.
  • Висока потужність фірмового процесора Apple M2 або M1 у моделі 2021 року;
  • Підтримка професійних програм для роботи з 3D-моделюванням та монтажу відео у високій роздільній здатності.

Цей гаджет замінить ноутбук без втрати якості навіть у роботі над складними проєктами у галузях візуального мистецтва, які потребують використання професійного програмного забезпечення.

Який Apple iPad купити для роботи?

iPad Air 5 та iPad Pro 11″ — оптимальний вибір

Планшети мають інноваційний екран Liquid Retina. Це не єдиний плюс гаджета. Моделі також мають параметри, про які згадувалося вище — наприклад, можливістю приєднання клавіатури та використання фірмового стилуса. На iPad Pro 11″ та дещо компактнішому iPad Air 5 — зручно друкувати, що робить їх гарним вибором для журналістів та професіоналів з суміжних галузей. 

Який Apple iPad купити для роботи?

Та якщо ви хочете купити потужний планшет в компактному розмірі, то вам точно варто звернути увагу на модель Айпад Про 11 2022 року, що працює на ультрашвидкому процесорі Apple M2. Серед крутих фішок моделі також варто відзначити: підтримку технології Smart HDR 4, запис відео ProRes до 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду, технологію точного наведення Apple Pencil Hover.

Який Apple iPad купити для роботи?

Модельний ряд сучасних планшетів Apple iPad доволі широкий, тож потенційний клієнт має багато можливостей для найкращого вибору. А на сайті мережі Ябко можливо обрати бажаний варіант за доступною ціною, що відповідатиме потребам та бюджету з доставкою у будь-яке місто України.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ