Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Кращий Apple iPad для дітей у 2023 році

Кращий Apple iPad для дітей у 2023 році

Планшет Apple iPad — гарне рішення для першого знайомства дитини зі світом технологій. Гаджет стане практичним інструментом для навчання та розваг. Вибрати Айпад складно з огляду на велике різноманіття варіантів, кожен з яких має певні технічні особливості. Та команда мережі магазинів Ябко залюбки прийде на допомогу, щоб ви змогли обрати найкращий варіант, що прослужить не один рік.

Чи варто взагалі купувати iPad дитині?

Планшет з мультиками перетворюється в повноцінну доглядальницю для дитини, тому мама має змогу приготувати вечерю або прийняти душ. У App Store доступна окрема категорія застосунків, націлених на маленьку аудиторію. Важко сперечатися, що пріоритет сучасного світу — інноваційні технології. Логічно, що батьки зобов’язані зробити все можливе для комфорту своїх дітей у цій сфері. Звичайно, варто обмежувати взаємодію з iPad, а також контролювати контент, який споживається юними дослідниками.

новий планшет Apple iPad купити в кредит розстрочку в Україні

Як вибрати iPad для дитини: 2 важливі критерії?

На сьогодні компанія Apple пропонує 4 актуальні лінійки планшетів:

дешевий планшет купити онлайн в кредит

Найкраще рішення — зупинитися на базовій версії або ж віддати перевагу компактному iPad mini. Інші — просто зайві витрати, а лінійка для професіоналів взагалі розрахована на дорослих. Звертайте увагу на наступні моменти:

  • Сховище. Якщо планшет використовуватиметься в дорозі, наприклад під час поїздок в автомобілі, не завжди знайдеться Wi-Fi. Мультфільми, музику та ігри доведеться завантажувати, а для цього потрібно достатньо місця. Мінімальний рекомендований розмір сховища — 64GB.
  • Стільниковий зв’язок. Корисне доповнення, коли діти залишаються вдома на самоті. Однак можна створити крапку доступу з власного iPhone. Тоді за цю опцію не варто переплачувати.

купити новий планшет Apple iPad 2023 Україна

Тепер — коротко про актуальні моделі, які сподобаються дітям та підліткам.

iPad 9-го покоління (2021)

Найдешевший варіант, який отримав A13 Bionic. Ідентичний процесор використовується в iPhone 11. У нову фронтальну камеру інтегрували функцію Centre-Stage, яка фокусується на об’єкті та зберігає його в центрі екрана. Застарілий дизайн перетворюється на перевагу, оскільки маленьким ручкам комфортно тримати планшет. При цьому іконки на робочому столі випадково не натискаються.

Дисплей на 10,2″ — гарний варіант для перегляду контенту в автомобілі. Планшет підтримує Apple Pencil 1-го покоління, тож маленький Пікассо не створюватиме шедеври на стінах або меблях. Якщо «‎Черепаха Аха» трохи набридла, то роз’єм для навушників стане приємною несподіванкою.
купити Айпад дешево онлайн з доставкою Україна

iPad 10,9″ (2022)

Рішення для школярів. Компанія Apple оснастила оновлений iPad процесором A14 Bionic, який використовується в лінійці iPhone 12. Тому гаджету вистачає продуктивності для плавності в іграх, потокової передачі контенту та запуску освітніх застосунків. Ще один плюс — порт USB-C, а не Lightning. Тож iPad легко перетворити на повноцінний ПК.
купити новий планшет Епл Айпад

iPad Air (2022)

Презентований у березні 2022 року планшет характеризує фантастичний дизайн, 10,9-дюймовий дисплей Liquid Retina, розмаїття доступних відтінків і надзвичайно потужний процесор M1 в основі. Гаджет поставляється з гарною камерою, яку можна використовувати під час онлайн-уроків у Zoom або для спілкування з однолітками в месенджерах.
купити дешевий планшет Apple

iPad mini (2021)

У мініатюрному корпусі ховаються цікаві та корисні функції. Всередині A15 Bionic, тож ігри завантажуватимуться без проблем. Планшет синхронізується з Apple Pencil 2, відтак дитина матиме змогу використовувати гаджет для створення нотаток за шкільною партою. Варіанти в рожевому або фіолетовому відтінках — прекрасне рішення для маленької принцеси. Найкомпактніший гаджет має розмір 195,4 x 134,8 x 6,3 мм, тож його легко тримати в крихітних ручках.

ціна Айпад планшет новий в Україні

Отже, коли шукаєте iPad для дитини, спирайтеся на вік та інтереси. Також враховуйте ціну. Можливо, немає сенсу переплачувати, якщо дитина використовує планшет виключно для перегляду відеоконтенту.