Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Ціна iPhone 14 Pro: золота середина серед смартфонів

Ціна iPhone 14 Pro: золота середина серед смартфонів

Портативний та потужний флагман — оригінальний Айфон 14 Про наділений всіма якостями, якими може похизуватись його “старший брат”, і при цьому виконаний у досить компактному форматі. Зручність перш за все — це кредо багатьох користувачів, і насамперед тих, хто обирає не великі за розміром девайси.

Та не лише практичні габарити у поєднанні з видатною потужністю й можливостями, роблять дану модель відмінним вибором. Ціна Айфон 14 Про у мережі магазинів Ябко також дивовижно приваблива та вигідна. За досить доступною вартістю ви отримуєте топовий девайс, що буде актуальним не один рік, й тішитиме потужністю, автономністю й унікальними можливостями для роботи та створення контенту.

Характеристики Айфон 14 Про дійсно на висоті, адже розробники доклали максимум зусиль для того, щоб оснащення новинки справді розкривало нові горизонти перед майбутніми власниками. Оригінальний Айфон 14 Про на борту має дивовижну камеру з матрицею у 48Мп, що також здатна охоплювати на 50% більше кольорів та досконаліше масштабування, ніж у попередніх поколіннях.

Айфон 14 про ціна в Україні купити зі знижкою

При першому погляді на новинку однозначно вражає елегантний та стриманий дизайн, що виконаний у кращих традиціях творців з Купертіно. Замість звичного “чубчика” впроваджена функціональна "таблеточка", під назвою Dynamic Island, з дивовижними інтерактивними анімаціями. Та це лише те, що ми бачимо у перші хвилини користування, а всередині пристрою приховано набагато більше потужності й корисностей.

В основі технологічного дива від Apple стоїть фірмовий чіп A16 Bionic, що створений за 4-нм технологією, а також потужний 16-ядерний чіп для нейромереж та 5-ядерний графічний процесор. Що це дає у результаті? Максимум швидкості, відсутність зависань, підтримку надскладних додатків, програм та ігор, а також тривалу підтримку оновлень програмного забезпечення.

Отож, якщо ви вирішите купити новий Айфон 14 Про дешево в Україні — то можете на всі 100% бути впевнені у своєму виборі. А за потреби фахівці мережі Ябко допоможуть обрати оптимальний обсяг памʼяті та бажаний колір моделі, що відповідатиме вашим потребам та побажанням.

Ціна iPhone 14 Pro: золота середина серед смартфонів