Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що нового в iOS 16.3 beta 1?

Що нового в iOS 16.3 beta 1?

Вже традиційно, після випуску загальнодоступного оновлення для всіх користувачів, команда Apple випустила нову бету iOS 16.3 для розробників. Наразі встановити першу бету можуть лише ті, хто завантажив і активував профіль розробника за спеціальною програмою компанії. Отож, пропонуємо коротко ознайомитись з нововведеннями, що чекають на нас у майбутньому.

Що нового в iOS 16.3 beta 1?

  • Для входу в Apple ID можна встановити фізичний ключ безпеки стороннього виробника.
  • Доступний новий посібник із перенесення музики з Handoff с Apple iPhone на HomePod.

Говорячи про фізичні ключі захисту, то команда Apple оголосила про цю функцію раніше та заявила, що новий тип захисту буде доступний на всіх пристроях на базі iOS 16.3 у 2023 році. Очікується, що iOS 16.3 також стане доступною для всіх приблизно в цей час.

Що нового в iOS 16.3 beta 1?


Фізичний ключ безпеки Apple ID — це чудовий спосіб додатково захистити ваші дані та уникнути спроб фішингу чи злому. Якщо ви вже встановили бета-версію для розробників, то можете налаштувати новий ключ у параметрах безпеки.

Говорячи про Handoff, це не нова функція. Дана можливість все ще є на оригінальному HomePod, але стала в рази кращою з випуском HomePod mini із чіпом U1. А щоб допомогти користувачам краще ознайомитися з нею, Apple оновила та доповнила посібник користувача.

Що нового в iOS 16.3 beta 1?