Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 16 Pro отримає новий ширококутний об'єктив та модуль Wi-Fi 7

iPhone 16 Pro отримає новий ширококутний об'єктив та модуль Wi-Fi 7

Цієї осені команда корпорації Apple представила нове покоління флагманських смартфонів Apple iPhone 15 Pro Max. Та на просторах соціальних мереж аналітики та інсайдери вже розпочали ділитись припущеннями щодо того, якими характеристиками розробники наділять майбутні покоління фірмових смартфонів.

Відомий аналітик Haitong International Securities Джефф Пу випустив коротку статтю для інвесторів із подробицями щодо серії смартфонів iPhone 16, яка має дебютувати восени 2024 року.

Як зазначає автор, базові моделі iPhone 16 та 16 Plus збережуть подвійну тильну камеру з тим самим надширококутним об'єктивом на 12 Мп без функції макрозйомки. Смартфони будуть оснащені особливою версією чіпсета Apple A17, яка поступиться у продуктивності Apple 17 Pro, що встановлені в iPhone 15 Pro / 15 Pro Max. Проте новинкам дістанеться 8ГБ оперативної пам'яті, а не 6ГБ, та швидкісне підключення до Wi-Fi 6E.

Майбутні флагманські моделі — iPhone 16 Pro та 16 Pro Max, будуть сумісними з Wi-Fi 7, а також отримають покращений модем Qualcomm Snapdragon X75 для прискорення 5G-з'єднань (до 7,5 Гбіт/с). Оскільки, як заявляють інсайдери, iPhone 16 Pro отримає 6,3-дюймовий дисплей (замість 6,1"), Apple зможе встановити в цю модель той же об'єктив з тетрапризмою для п'ятикратного оптичного зуму, що і в Pro Max. До того ж професійні варіанти iPhone 16 удостояться нового надширококутного об'єктива з роздільною здатністю 48 Мп (замість 12 Мп).

Такий масив змін та вдосконалень — принесе користувачам абсолютно новий досвід та особливі враження від користування камерами й роботи з контентом. Та все ж, поки не можливо бути абсолютно впевненими у достовірності інформаціями від інсайдерів, адже, як відомо, більш коректні деталі зʼявляються ближче до дати анонсу новинок.

iPhone 16 Pro отримає новий ширококутний об'єктив та модуль Wi-Fi 7