Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

10 нових фішок iPhone 15 від Apple

10 нових фішок iPhone 15 від Apple

Ажіотаж навколо виходу нового iPhone 15 набирає обертів, адже осіння презентація Apple відбудеться зовсім скоро. Звісно, чим ближче до події — тим більше чуток та припущень щодо дизайну та характеристик Айфон 15 потрапляє в мережу.

Подейкують, що команда творців з Купертіно цього разу не збирається впроваджувати в новинку шалену кількість нововведень, щоб залишити щось з фішок для наступного року. При цьому новий Айфон 15 все ж зможе похизуватись низкою особливостей та ультрасучасних опцій. Отож, пропонуємо познайомитись з Топ-10 нововведень в iPhone 15, які все ж таки можуть зʼявитись цього року:

1. Чіп A17 Bionic

iPhone 15, швидше за все, буде працювати на основі чіпа Apple A17 Bionic нового покоління. Цей потужний процесор буде виготовлено за передовим 3-нм процесом TSMC, який забезпечує неперевершену продуктивність і ефективність. Варто очікувати на покращену багатозадачність, швидший запуск додатків і ефективніше керування живленням.

2. Порт зарядки USB-C

Одна з головних думок серед інсайдерів про iPhone 15 — доведеться попрощатися з портом Lightning і викинути всі старі кабелі на смітник. Адже від нового покоління IPhone 2023 — компанія використовуватиме порт USB-C, який підтримує USB 3.2 або Thunderbolt 3, що забезпечить блискавичну швидкість передачі даних.

характеристики Айфон 15 2023 новий

3. Підтримка Wi-Fi 6E

Apple iPhone 15 приєднається до нових пристроїв, що підтримують швидкий стандарт безпровідного підключення до мережі Wi-Fi 6E. Висока швидкість і покращена можливість підключення бездротового зв'язку забезпечать неперевершену зручність роботи в Інтернеті. А це в свою чергу — додатковий бонус для користувачів, які активно діляться контентом у соціальних мережах або працюють в додатках, що потребують швидкісного підключення до мережі.

4. Збільшене сховище

Моделі iPhone 15 виводять мобільну багатозадачність на новий рівень завдяки збільшенню оперативної пам’яті та базового сховища від 256GB. Очікуйте більш плавну роботу та можливість підтримувати більше програм у фоновому режимі без шкоди для швидкості, ефективності та продуктивності смартфонів.

5. Нові кнопки керування

Революційним новим доповненням стане настроювана кнопка дії, яка замінить культовий перемикач «Дзвінок/Без звуку». Користувачі зможуть призначати різні функції системи, додаючи смартфону максимум зручності та нових можливостей для персоналізації користування. Цілком ймовірно, команда вирішить потішити фанатів, і базові варіанти Айфон 15 також отримають оновлення кнопок та нову кнопку Action.

що нового буде в Айфон 15 2023

6. Краща ремонтопридатність

Наслідуючи iPhone 14, iPhone 15 матиме більш придатний для ремонту дизайн та конструкцію загалом. Сервісним центрам у всьому світі буде простіше полагодити смартфони без ризику виникнення помилок чи негативних наслідків ремонту. Це не лише вигідно користувачам, але й відповідає прагненню Apple до сталого розвитку.

7. Розширення можливостей eSIM

Минулого року Сполучені Штати попрощалися з фізичним лотком для SIM-карт, і нові моделі iPhone 15 можуть розширити сумісність eSIM у деяких країнах. Користувачі, що володіють версіями е-SIM відзначають, що такий смартфон дуже комфортний і дозволяє користуватись кількома SIM-картами без потреби постійно змінювати фізичні карти.

8. Поліпшення Ultra Wideband

Модернізований чіп Ultra Wideband оптимізує інтеграцію з гарнітурою Apple Vision Pro, що готується до випуску у наступному році. Крім того, очікується покращення функцій передачі й розпізнавання, таких як AirDrop і Precision Finding у додатку Find My.

9. Збільшений час автономної роботи

Подейкують, що цього року команда розробників задумала збільшити акумулятор і відповідно забезпечити користувачам тривалий час автономної роботи. Враховуючи те, що мінімальний апгрейд акумулятора відбувається щороку, цього разу ми можемо очікувати на приріст в показниках автономності більше ніж на 1 годину. І сподіваємось, що "життя" самого акумулятора також буде удосконалене.

10. Dynamic Island

Цілком ймовірно, що навіть базовий Айфон 15 цього року позбудеться класичного "чубчика" та отримає Dynamic Island. Про цей крок неодноразово вказували у своїх повідомленнях інсайдери, а також джерела близькі до компанії Apple. Та все ж таке рішення команди буде дивовижно сміливим, якщо корпорація дійсно вирішить втілити задум у реальність — то приємно здивує усіх поціновувачів техніки Apple.

дизайн кольори Айфон 15 камера