Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple не випускатиме Leather Case для iPhone 15

Apple не випускатиме Leather Case для iPhone 15

Команда Apple може припинити виробництво оригінальних чохлів для iPhone 15 зі шкіри. Такою інформацією поділився один з популярних аналітиків у Twitter, відомий як DuanRui. Звісно, що офіційної заяви від представників Apple ще не було, та все ж компанія рухається в напрямку екологічності та турботи про природу. Тому, ми можемо цього року не побачити оригінальний Leather Case для iPhone 15 і флагманських моделей.

DuanRui, а також ShrimpApplePro і 9to5Mac стверджують, що вони чули ту ж інформацію з інших джерел, тому в цей час до чуток варто поставитися серйозно. Apple вперше випустила серію шкіряних чохлів у 2013 році разом з iPhone 5S. З того часу оновлений вибір кольорів супроводжував кожну нову модель iPhone з невеликими удосконаленнями дизайну захисного чохла, такими як додавання алюмінієвих кнопок і підтримкою MagSafe.

Та все ж користувачі схиляються до думки, що компанія не просто відмовиться від преміальних варіантів чохлів, а придумає якесь дійсно круте рішення. Цілком імовірно, що Apple може замінити шкіру на альтернативний високоякісний матеріал, який буде веганським і матиме в рази менший вуглецевий слід.

Apple не випускатиме Leather Case для iPhone 15