Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Кольори iPhone 15 Pro: синій та сірий титан

Кольори iPhone 15 Pro: синій та сірий титан

Очікується, що моделі iPhone 15 Pro вперше матимуть титанову рамку замість рами з нержавіючої сталі, а з заміною матеріалу Apple також зосередиться на кардинально нових і незвичних кольорах.

Ще в липні, інтернет-ресурс MacRumors спільно з популярним інсайдером Unknownz21, представили рендери нового Айфон 15 Про Макс у темно-синьому відтінку. Цілком ймовірно, що команда Apple планує протестувати ще й сріблясто-сірий відтінок і космічний чорний колір.

Сьогодні на сайті 9to5Mac також зʼявились новини, щодо планів Apple представити новий темно-синій колір, до якого приєднаються сріблястий, космічний чорний та натуральний відтінок титану. Чи великі шанси побачити цього року новий Айфон 15 Про в темно-червоному кольорі?

Поки складно стверджувати, адже, як можна зрозуміти з витоків — стилістика флагманської лінійки смартфонів Apple буде витримана у прохолодних тонах. Таким чином можна засумніватись і в виході класичного золотого варіанту iPhone 15 Pro або Pro Max цього року.

Золото вже давно є одним із кольорів, які Apple пропонує для iPhone Pro через популярність цього кольору в таких регіонах, як Європа та Азія. За даними 9to5Mac, стандартні моделі iPhone 15 будуть випускатися в чорному, зеленому, синьому, жовтому та рожевому кольорах — трішки оновлених відтінках, які ми вже бачили раніше.

Та все ж остаточні варіанти кольорів лінійки iPhone 15 ми побачимо у вересні, під час традиційного заходу Apple Event, у вівторок або ж середу, 12-13 вересня.

Кольори iPhone 15 Pro: синій та сірий титан