Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Dynamic Island в iPhone 15: чого варто очікувати?

Dynamic Island в iPhone 15: чого варто очікувати?

Очікується, що нове покоління смартфонів iPhone 15 отримає Dynamic Island у вересні цього року. Динамічний острівець, що зʼявився минулого року — став одним з елементів дизайну, які викликали напрочуд позитивну реакцію серед користувачів.

Мабуть, усім вже "приївся" чубчик, тому цілком реально, що команда творців з Купертіно вирішить впровадити Dynamic Island і в базові моделі смартфонів Айфон 15. Такий крок відмови від виїмки, яку використовували з часів iPhone X — можна вважати бажанням подарувати iPhone більш елегантний, стриманий та менш нав’язливий дизайн.

Цілком ймовірно, що у плані дизайну Айфон 15 буде три найвагоміші зміни: нові кольори корпусу, порт USB-C замість Lightning та Dynamic Island замість "чубчика". Щодо змін у начинці — в мережі багато сумнівів та думок що суперечать одна одній. Але щодо нових можливостей динамічного острівця — для користувачів привідкрита завіса таємниці завдяки бета-версіям iOS17.

Тестувальники помітили, що команда розробників планує розширити налаштування Dynamic Island, зробити керування дотиками більш гнучким. А також удосконалити та збільшити можливості острівця при роботі з фірмовими програмами, на кшталт  AirDrop та SharePlay. Як це все працюватиме та виглядатиме в реальності — дізнаємось вже зовсім скоро, під час презентації нового Айфону 15 в перші тижні вересня 2023 року.

купити Айфон 15