Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як створити картку контакту в iPhone 15?

Як створити картку контакту в iPhone 15?

З виходом iOS17 на користувачів Айфон 15 та моделей попередніх поколінь чекає безліч нових можливостей та крутих функцій. Однією з них — є створення кастомних карток контактів або ж віртуальних візитівок, що зроблять вашу телефонну книгу ще особливішою та яскравішою. У цій статті ми розповімо вам, як швидко та максимально просто створити й відредагувати картки контактів в iOS 17.

Як створити картку контакту в iPhone 15?

Як створити та редагувати картку контакту в iOS 17?

  • Запустіть програму "Контакти" на своєму смартфоні з iOS 17.
  • Знайдіть свою картку контакту у верхній частині екрана, яка відображається під вашим ім'ям.
  • Натисніть кнопку "Редагувати" у верхньому правому куті екрана.
  • Потім натисніть "Редагувати" під фотографією контакту.
  • Під час редагування вашої візитівки ви також побачите пункт "Автоматично ділитися".

Як створити картку контакту в iPhone 15?

Вам буде запропоновано кілька різних варіантів створення картки, а сам процес дуже схожий на створення екрана блокування для Айфон. Ви можете використовувати бажане зображення з галереї, наприклад, селфі або мемодзі або ж створити простий монограмний постер з вашими ініціалами, чи миттєво зробити нове зображення.

Дуже просто та швидко, чи не так? А додавши трішки креативу — ви зможете створити дійсно оригінальну візитівку, що не залишить вас без компліментів від друзів. Зверніть увагу, що вашу візитівку бачитимуть усі, у кого в адресній книзі збережено ваш номер телефону чи Apple ID. Окрім того, віртуальні візитівки ідеально працюють з іншою новою функцією NameDrop, яка дозволяє легко обмінюватися контактною інформацією між пристроями Apple.

Як створити картку контакту в iPhone 15?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ