Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Революційний дизайн iPhone SE 4: свіжі рендери від Apple

Революційний дизайн iPhone SE 4: свіжі рендери від Apple

Опубліковані сьогодні комп'ютерні зображення витоку інформації відкривають передбачуваний вигляд майбутнього iPhone SE 4-го покоління від Apple, який готується до дебюту. Ці зображення, представлені 91mobiles, нібито підтверджують чутки про відмову Apple від традиційної кнопки "Home" на користь оновленого дизайну, що відображає естетику останніх моделей iPhone 13 та 14.
Ця нова модель iPhone SE має бути радикальним відходом від дизайну попередніх версій, які були натхненні старішими моделями iPhone з фізичною кнопкою "Home". Викладені рендери, отримані з надійних галузевих джерел, вказують на те, що новий iPhone SE буде мати значно більший 6,1” дисплей порівняно з 4,7” екраном поточної моделі, яка підтримує 5G.

Революційний дизайн iPhone SE 4: свіжі рендери від Apple


На передбачуваних зображеннях видно, що передня частина пристрою буде мати виріз для фронтальної камери, датчиків та динаміка, схожий на той, що мають iPhone 13 та 14 з системою Face ID. Ззаду пристрою розташована одинарна камера, що, ймовірно, зробить цей смартфон більш доступним за ціною. Розміри смартфона очікуються на рівні 147,7 x 71,5 x 7,7 мм. Є чутки, що iPhone SE 4 може стати першим пристроєм від Apple, оснащеним власним 5G-модемом, над яким компанія працює вже кілька років, намагаючись конкурувати з продуктами Qualcomm у цій області.

Поки що немає точної інформації про дату оголошення або початок продажів iPhone SE 4-го покоління. За деякими припущеннями, презентація може відбутися у 2025 році. Нагадаємо, останній iPhone SE 5-го покоління був офіційно представлений Apple 8 березня 2022 року, що було майже два роки тому.