Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Швидкість зарядки iPhone 15 Pro: що відомо?

Швидкість зарядки iPhone 15 Pro: що відомо?

За інформацією, якою ділиться японський блог Mac Otakara, нові моделі базових Айфон 15 та флагманські смартфони з лінійки Айфон 15 Про здатні підтримувати пікову швидкість зарядки до 27 Вт під час використання адаптера живлення USB-C. Поки немає даних, звідки саме веб-сайт отримав цю інформацію, але, це частково підтверджує, що моделі Айфон 15 Про Макс мають таку саму максимальну швидкість зарядки, що й моделі iPhone 14 Pro Max.

Ще у серпні ресурс 9to5Mac повідомив, що флагманські моделі Айфон 15 зможуть підтримувати швидкість зарядки до 35 Вт, але ці чутки не справдились. Команда розробників Apple заявляє, що, як і варіанти смартфонів попереднього покоління, всі чотири моделі iPhone 15 можуть заряджатися до 50% за приблизно 30 хвилин за допомогою адаптера живлення потужністю 20 Вт або вище.

Торік веб-сайт ChargerLAB визначив, що адаптер живлення Apple USB-C потужністю 30 Вт є найдешевшим зарядним пристроєм компанії, який може заряджати моделі iPhone 14 Pro з максимальною швидкістю зарядки до 27 Вт, і це, ймовірно, залишиться актуальним і для лінійки iPhone 15 Pro. Реальні випробування та тести ще належить завершити, але зараз схоже, що чутки про підтримку 35 Вт виявилися помилковими.

Швидкість зарядки iPhone 15 Pro: що відомо?