Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Швидкість зарядки iPhone 15 зросте до 35 Вт

Швидкість зарядки iPhone 15 зросте до 35 Вт

Майбутні моделі iPhone 15 можуть не просто отримати новенький роз’єм USB-C. За чутками, що поширюються в мережі, нове покоління Айфонів, що презентують 12 або ж 13 вересня, також отримає підтримку швидкої зарядки до 35 Вт.

За даними інтернет-ресурсу 9to5Mac, майбутні смартфони Епл Айфон 15 завдяки зарядці на такій високій потужності подарують користувачам ще більше зручності та енергоефективності. Зараз максимальна швидкість зарядки iPhone 14 становить близько 27 Вт, а у версії Pro цей показник трохи вище. Та все ж навіть таке "незначне" збільшення швидкості зарядки до 35 Вт, безсумнівно, помітно вплине на зручність заряджання пристроїв iPhone.

Повідомлення про додавання більш потужної зарядки відповідають попереднім прогнозам відомого аналітика Мін-Чі Куо. Він прогнозує, що моделі iPhone 15 матимуть більшу швидкість заряджання завдяки переходу на порт підключення USB-C. Куо також зазначає, що це збільшення швидкості буде відбуватися через MFi-сертифікований зарядний пристрій USB-C, який включає адаптер живлення 20 Вт.

Швидкість зарядки iPhone 15 зросте до 35 Вт