Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

В iPhone 15 Pro | 15 Pro Max не буде кнопок?

В iPhone 15 Pro | 15 Pro Max не буде кнопок?

Корпорація Apple у смартфонах наступного покоління може замінити звичні нам кнопки регулювання гучності та живлення на iPhone 15 Pro та Pro Max. Цілком можливо, що на зміну класичним варіантам регулювання гучності та живлення, як в Айфон 14 та Айфон 14 Про Макс, прийдуть твердотільні кнопки.

Таку гіпотезу висловив аналітик Мін-Чі Куо, а також порівняв такий крок розробників з тим, який вони втілили при оновленні кнопки "Додому" в фірмових смартфонах починаючи з iPhone 7/8/SE2 і 3. "Твердотільні кнопки" можуть стати вагомим стрибком в оновленні дизайну флагманських смартфонів Епл Айфон пʼятнадцятого покоління.

Мін Чі Куо також зазначає, що це не єдина зміна, яку ми можемо побачити в iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max… чи iPhone 15 Ultra? Розробники докладуть максимум зусиль, щоб збільшити показники міцності та загальної цілісності Айфонів вищого класу.

Айфон 15 Про огляд, Айфон 15 Про Макс характеристики


Для комфортного користування кнопками Apple додасть вібро-відгук Taptic Engine, щоб імітувати відчуття клацання. А ще одним сюрпризом, проте дуже приємним, стане відмова від розʼєму Lightning на користь сучасного, швидкісного та потужного USB-C.

Та чи дійсно з’являться такі зміни на iPhone 15 Pro? Пересвідчитись у достовірності даних аналітиків і їх джерел ми зможемо вже восени 2023 року під час наступної грандіозної події від Apple.