Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone SE 3 та iPad Air 5: що Apple покаже навесні 2022?

iPhone SE 3 та iPad Air 5: що Apple покаже навесні 2022?

Кожна презентація корпорації з Купертіно — це справжнє свято для поціновувачів інноваційних та практичних гаджетів. Техніка Apple вражає не лише можливостями, а й широким асортиментом девайсів для різних цілей та у різних цінових діапазонах.

Цілком можливо, що цієї весни нас чекає продовження актуальної лінійки найбюджетніших смартфонів від Епл — iPhone SE 3. Базовий смартфон, що вдало поєднав у собі класичний дизайн витриманий у стилі бренду, та оптимальний функціонал, якого цілком достатньо для мінімальних користувацьких потреб.

Як запевняють інсайдери — корпус залишиться, таким же, як у попередніх версій. Звична кнопка Home з вбудованим сенсором Touch ID, сенсорний дисплей з діагоналлю у 4,7 дюйма, одна основна та фронтальна камери. А що ж нового? Цілком вірогідно, що Айфон СЕ 3 отримає свіженький процесор Apple A15 Bionic.

iPhone SE 3 та iPad Air 5: що Apple покаже навесні 2022?


Щодо п’ятого покоління практичних та ультралегких iPad Air в інсайдерів також назбиралось чимало цікавого. Очікується, що фірмові планшети покажуть нам вже цієї весни. Основними фішками моделі можуть стати — підтримка 5G, Wi-Fi 6 і новенький процесор A15 на борту. Що з цього дійсно отримає новинка — зможемо дізнатись лише на презентації.

Також аналітики дійшли до висновку, що розробники з Купертіно готують сміливий редизайн класичної моделі Apple iPad, і в 10-му поколінні ми побачимо кардинально новий стиль планшетів. Отож, з нетерпінням очікуємо сезонних івентів Apple, щоб познайомитись з дивовижними новинками :)