Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як швидше зарядити iPhone?

Як швидше зарядити iPhone?

Потрібно виходити з дому, а заряд на iPhone лише 10-15%? Немає можливості підзарядити телефон в авто або за допомогою PowerBank? Скористайтеся перевіреними способами прискореної зарядки смартфонів Apple.

ТОП-4 способи швидко зарядити iPhone

Перше правило швидкого заряджання — використовувати оригінальний кабель та адаптер. Якщо потрібно прискорити процес, шукайте адаптер живлення від iPad з високою потужністю. Підключати смартфон до комп'ютера за допомогою USB не варто. Повільно працює бездротове заряджання.

1. Функція «Авіарежим»

Мало хто знає, але функція «Авіарежим» розрахована не тільки на політ у літаках. Вона дозволяє деактивувати Wi-Fi, припинити передачу даних та фонову синхронізацію, вимкнути геолокацію.

Отже, модулі зв'язку не використовують енергію, яка надходить за допомогою заряджання. Телефон заряджається швидше. Кардинальний варіант — просто вимкнути смартфон. Для цього перейдіть у «Параметри» → «Основні», де знайдете синю кнопку «Вимкнути», яка знаходиться внизу.

2. Режим низького заряду

Перейдіть до «Параметри» → «Акумулятор». Активуйте відповідний перемикач. Режим дозволяє тимчасово вимкнути деякі енерговитратні процеси та мінімізувати витрати акумулятора.

Як швидше зарядити iPhone?

3. Не користуйтеся смартфоном під час заряджання

Головне — дати iPhone спокій. Якщо скролити Instagram, грати, розмовляти або гортати фотографії, телефон заряджається повільніше.

4. Зніміть захисний чохол

Дієвий літній спосіб. Чим холодніший iPhone, тим швидше він зарядиться. Не варто розташовувати смартфон під час заряджання:

  • на вулиці;
  • під відкритим сонцем;
  • на підвіконні.

Зніміть захисний чохол, який перешкоджає охолодженню. У холодну пору року тримайте телефон далі від обігрівачів.

Швидка зарядка найновіших iPhone

Більшість моделей iPhone, починаючи з 8-го покоління, оснащені функцією швидкої зарядки. Відновити 50% заряду вбудованого акумулятора можна приблизно за пів години.

Функція працює при використанні кабелю Apple Type-C Lightning та фірмового адаптера живлення USB-C з потужністю від 18 до 96 Вт. Підійде адаптер конкурентного виробника з підтримкою стандарту USB-PD.

Важливо! Швидке заряджання на iPhone 12 здійснюється з адаптером живлення потужністю понад 20 Вт.


Як швидше зарядити iPhone?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ