Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як iOS 16 попереджає про неоригінальні AirPods?

Як iOS 16 попереджає про неоригінальні AirPods?

Розробники з Купертіно вкотре потурбувались про високі стандарти безпеки для фірмових смартфонів: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max й попередніх поколінь.

Тому в оновленій версії операційної системи iOS 16 для iPhone зʼявилась дуже цікава та корисна опція. Під час підключення нових навушників AirPods — система попередить вас, якщо гарнітура виявиться неоригінальною. 

Як це працює? Коли ви підключаєте безпровідні навушники Apple AirPods до смартфона — система перевіряє статус AirPods. Якщо ж перевірку не вдається здійснити, і параметри гарнітури не відповідають зазначеними розробниками — на дисплеї зʼявиться сповіщення.

Звісно, якщо користувач захоче підключити до свого iPhone копію AirPods — це буде можливо зробити, проте коректність відтворення та справну роботу пристрою корпорація не гарантує.

Також у попередженні під час підключення неоригінальних AirPods буде дві опції: "Не підключатися" або "Підключитися в налаштуваннях Bluetooth". Якщо ви захочете все ж підключити копію навушників до свого iPhone — це можна буде зробити через налаштування пристроїв Bluetooth.

Як iOS 16 попереджає про неоригінальні AirPods?