Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як перенести дані з Android на iOS? Інструкція від Ябко

Як перенести дані з Android на iOS? Інструкція від Ябко


Привіт, вітаємо у сім’ї фанатів техніки Apple! Придбали новенький гаджет від корпорації з Купертіно та готові перенести усі дані з свого Android пристрою? Усе просто, команда Ябко підготувала для вас максимально доступний гайд. 


У першу чергу перевірте чи увімкнений Wi-Fi на ваших пристроях. Підключіть обидва девайси до живлення (щоб у процесі перенесення даних вони не розрядились). Підготуйтесь і завантажте на свій Android пристрій додаток Move to iOS з онлайн-магазину Google Play.


Переконайтесь, що кількість файлів, яку ви плануєте перемістити точно “поміститься” на вашому новенькому iPhone чи iPad.


Як перенести дані з Android на iOS? Інструкція від Ябко


— Під час першого налаштування вашого iOS пристрою відкрийте екран “Програми та дані” та оберіть “Перенести дані з Android”.

Якщо ви вже налаштовували пристрій — необхідно стерти дані та розпочати весь процес спочатку. Якщо не хочете стерти дані з iOS пристрою — є варіант перенесення даних вручну.

Як перенести дані з Android на iOS? Інструкція від Ябко


— Запустіть додаток Move to iOS на вашому Android пристрої. “Прийміть” правила та положення додатку, а потім натисніть “Далі”, а потім оберіть пункт “Пошук коду” в правому верхньому кутку.

— На вашому iOS пристрої з’явиться екран “Перенесення даних з Android”, натисніть “Продовжити”. Тепер зачекайте кілька секунд поки не з’явиться код з 10-ти або 6-ти знаків. Отриманий код введіть на своєму Android пристрої для початку процесу.


Як перенести дані з Android на iOS? Інструкція від Ябко


— Наступні кроки не менш прості ніж попередні. Оберіть файли та дані, які хочете перенести і натисніть кнопку “Далі”. Процес переміщення розпочатий і може зайняти певний час, залежно від об’ємів даних, що переносяться. 


Зверніть увагу! Якщо на Android пристрої з’явиться повідомлення про завершення процесу — не робіть нічого, допоки індикатор завантаження на пристрої iOS повністю не завантаження.


— Як тільки завантаження на пристрої iOS завершиться, натисніть кнопку готово на пристрої Android. Практично останній крок — натисніть “Продовжити” на iPhone чи iPad і завершіть коротке налаштування згідно з інструкціями на екрані.


Перевірте ще раз, чи усі необхідні дані перенесені. Музику, книги та PDF файли потрібно переносити окремо, щоб завантажити додатки, ігри та програми, які вам необхідні — перейдіть в онлайн-маркет App Store.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ