Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як покращити звук на MacBook? Boom 2 приходить на допомогу

Як покращити звук на MacBook? Boom 2 приходить на допомогу

Boom 2 — максимально простий додаток для вашого комп'ютера Mac, що оптимізує та вдосконалює звук, використовуючи для цього інструменти еквалайзера. Фільми, музика, відео та дзвінки — при правильному встановленні рівнів, все звучатиме яскравіше, голосніше й чистіше. Найкращий еквалайзер для комп'ютерів від Apple доступний у другому поколінні з оновленим інтерфейсом та розширеними можливостями оптимізації звуку, які вдало адаптуються до кожної моделі пристрою.

Техніка Apple має безліч переваг, як функціональних так і стилістичних, та звук бажає кращого. Він не такий глибокий, як би того хотілось. Практично не відчутні баси, немає гнучкості, а гучність не достатньо висока. Boom 2 кардинально змінює ситуацію зі звучанням вашого лептопу.

Як покращити звук на MacBook? Boom 2 приходить на допомогу

Додаток вдало підбирає оптимальні налаштування еквалайзера саме для вашої моделі. Магія? Та ні, спеціальні алгоритми над якими клопітливо працювала команда найкращих розробників та спеціалістів зі звуку. Дуже цінним є "вміння" програми підвищувати рівень гучності динаміків, при цьому не втрачаючи якості звуку та уникаючи хрипів.

Працювати з додатком — одна насолода. Перший запуск — вас зустрічає розкішний дизайн та пропозиція програми автоматично підібрати параметри еквалайзера відповідно до моделі комп'ютера від Apple. Функціональність другого покоління програми перейшло на новий рівень. Ви можете редагувати діапазон частот 32 Гц — 16 кГц з десятком градацій безпосередньо в еквалайзері.

Хочете більшого? Можете поекспериментувати з режимом Advanced. Завдяки йому кількість частот збільшується у три рази, а налаштування акустичної системи буде максимально точним. Окрім автоматичних налаштувань до ваших послуг ще 15 пресетів для різних стилів музики, що гнучкі до індивідуальних налаштувань. Особливістю нового Boom 2 також є ефекти Fidelity та Ambiance, що піднімають дзвінкість та чистоту звуку. Прибережіть їх для особливих моментів.

Як покращити звук на MacBook? Boom 2 приходить на допомогу

Ви з легкістю можете створити персональні налаштування для зовнішніх акустичних систем, навушників та динаміків комп'ютера Mac. Переключитись між "шаблонами" можна за допомогою гарячих клавіш або за допомогою двох кліків. Приємним бонусом стане опція збільшення гучності окремих аудіодоріжок, відеороликів та збереження частоти їх звучання. Керувати потрібними файлами можна в спеціальному розділі меню програми.

Придбати додаток можна на офіційному сайті Boom 2, також доступний пробний безкоштовний період на 7 днів. Розкрийте нові грані звучання свого MacBook чи iMac — команда Ябко однозначно рекомендує!

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ