Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як вибрати стайлер Dyson?

Як вибрати стайлер Dyson?

Індустрія краси та моди розвивається стрімко та невпинно, і кожен бренд намагається створити корисні гаджети, що відповідатимуть потребами сучасних красунь та красенів. Команда бренду Dyson створила ультрасучасні стайлери Dyson Airwrap Multi-styler Complete, які спричинили справжній фурор на ринку технологій для краси та догляду.

Широка палітра кольорів, зручні та практичні насадки у комплекті, безпечний та здоровий догляд за структурою волосся — якщо ви вирішили купити стайлер Дайсон, то можете бути впевнені, що отримаєте преміальний девайс, що прослужить не один рік. Та серед широкого асортименту моделей складно самостійно обрати оптимальний варіант.

Тому команда Ябко пропонує спільними зусиллями розібратись у тому, як вибрати стайлер, виходячи з довжини волосся, ближче познайомитись з насадками та ознайомитись з загальним принципом роботи розумного "домашнього стиліста".

Як вибрати стайлер Dyson?

Сучасні технології для ідеальної укладки

Стайлер Dyson Airwrap 2022 — це ваш персональний домашній стиліст, що допомагає швидко та зручно створювати максимально природні укладки, не пошкоджуючи структуру волосся. Завдяки широким можливостям фірмового двигуна, оснащеного цифровим управлінням, інженери змогли досягти ефекту Коанда.

Таке явище з'являється, коли сильний повітряний потік торкається поверхні та через різницю в тиску буквально її огинає. Створення обʼємних кучерів та м'яких хвиль, підсушування та випрямлення волосся без пошкоджень — все це можливо завдяки комбінації досвіду, технологій та дизайну.

Безліч користувачів стикались з проблемою, що після щоденного сушіння та укладання, волосся стає тьмяним і пошкодженим, що також має негативний накопичувальний  ефект. Та стайлери Dyson Airwrap дозволяють вам забути про шкоду для вашої зачіски, адже вони обладнані інтелектуальною системою для контролю температури. Вбудований у прилад мікропроцесор вимірює температуру 40 разів на секунду (!), виключаючи термічні опіки та зберігаючи структуру та природний блиск волосся.

Як вибрати стайлер Dyson?

Переваги та особливості стайлерів Dyson

Головна перевага стайлера Дайсон над більшістю приладів для укладки та стандартних фенів — широкий спектр можливостей для створення повноцінної зачіски та при цьому відсутність шкоди для структури волосся.  Навіть за умови щоденної інтенсивної експлуатації приладу волосся залишається здоровим і доглянутим, що дозволяє забути про їх ламкість і проблему кінчиків, що січуться.

З інших переваг фірмових стайлерів від компанії Dyson можна виділити:

  • Багатофункціональність. Підходить для створення хвиль, пружних та м'яких локонів, випрямлення та часткового сушіння волосся перед укладкою.
  • Компактність. Невеликий прилад легко поміщається в сумку та дорожню валізу, що дозволяє зручно брати його з собою у відпустку чи відрядження.
  • Безпека. Дослідженнями вчених показали, що прилад лагідно підходить навіть слабкого і тонкого волосся, схильного до ламкості та сухості.
  • Великий вибір насадок. Обирайте потрібний варіант для будь-якого випадку, щоб змінювати свій стиль, не вдаючись до послуг стилістів.

Як вибрати стайлер Dyson?

Насадки для стайлера Dyson на будь-який випадок життя

Багато хто плутає стайлер з феном або "плойкою" для волосся, проте ці прилади мають більше відмінностей, ніж схожості, а технології Дайсон взагалі суперечать принципам роботи стандартних випрямлячів та стайлерів.

Щоб краще розібратися в особливостях насадок, познайомимось з кожною більш детально:

  • Насадка для попередньої просушки, що використовується для підготовки локонів, висушуючи до оптимального рівня вологості.
  • М'яка щітка для надання об'єму тонким кучерям, дбайливо укладає і випрямляє волосся, піддаючи його делікатній просушці.
  • Жорстка щітка для неслухняного і грубого волосся, яке вона легко приборкує, створюючи стильну зачіску.
  • Кругла щітка для створення об'єму на тонких локонах, які вона дбайливо формує в пишну укладку.
  • Циліндрична насадка (діаметром 4 см) — створює рухливі завитки та хвилі на об'ємному та жорсткому волоссі.
  • Циліндрична насадка (діаметром 3 см) — підходить для завитків та хвиль на будь-яких типах волосся.

Як вибрати стайлер Dyson?

Два види стайлерів Dyson — що вибрати?

Компанія Dyson представила два варіанти девайсів для швидкої стилізації волосся в домашніх умовах, кожен з яких призначений для волосся різної довжини:

Dyson Complete для різних типів волосся — це універсальний з насадками, що відмінно підходять для більшості типів та текстур волосся. Завдяки ергономічній конструкції ви зможете максимально швидко отримати вдалий результат та вкласти навіть неслухняне, ослаблене та пошкоджене волосся.

Dyson Complete Long для довгого волосся — має лише одну важливу відмінність, представлену подовженими циліндричними насадками, які входять у комплект. Завдяки збільшеній площі поверхні насадок — користувачам вдасться зробити процес укладки максимально комфортним та швидким. Прилад незамінний для довгого волосся нижче лопаток. Поступово прогріваючи пасма, прилад не пересушує волосся і не залишає на них заломів, на відміну від плойки.

Завдяки широкому асортименту кольорів та варіантів комплектації — кожен користувач зможе підібрати ідеальний варіант для себе або ж ексклюзивну модель на подарунок. Замовити стайлер Дайсон можливо на сайті Ябко у кілька кліків за максимально вигідною ціною та з можливістю доставки у будь-яке місто України. Обирайте лише найкраще, а про решту — подбає Ябко :)


КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ