Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Watch 8 дата виходу і що відомо про новинку?

Apple Watch 8 дата виходу і що відомо про новинку?

Залишились лічені дні до осінньої події Apple Event, і на просторах мережі з'являється все більше чуток та припущень не лише про майбутні флагманські iPhone 14 та iPhone 14 Pro. Не менше цікавості викликають фірмові смарт-годинники Apple Watch 8, які також можуть анонсувати під час презентації 7 вересня 2022 року.

У свій час, попереднє покоління Apple Watch Series 7 не отримало кардинального редизайну та ультрасучасних функцій. Тому цього року більшість аналітиків та інсайдерів погоджуються з думкою, що розробники здивують нас чимось дійсно особливим у 8-ій лінійці фірмових смарт-гаджетів.

Apple Watch 8 дата виходу і що відомо про новинку?


Що нового в Apple Watch 8?

Apple Watch 8 може здивувати нас не лише оновленим дизайном, а й широким спектром оновлених можливостей та цілим арсеналом корисних сенсорів і функцій. Серед найімовірніших оновлень джерела вказують:

  • Збільшена яскравість в режимі Always-On.
  • Сенсор для визначення рівня глюкози у крові.
  • Нове покоління процесорів Apple.
  • Більша автономність акумулятора.
  • Покращена опція трекінгу циклів сну.
  • Контроль стресу та артеріального тиску.
  • Точне вимірювання температури тіла.

Стандартні характеристики, як от розміри та вага Apple Watch 8 навряд чи зазнають кардинальних змін, адже в пріоритеті розробників — комфорт та ергономічність. Вагомим оновленням у плані дизайну може стати поява збільшених вирізів для двох динаміків.

Apple Watch 8 дата виходу і що відомо про новинку?


Ну і звісно ж, що найочікуваніший сюрприз, на який очікують користувачі — чи зʼявляться цього року годинники з новими кольорами корпусу. Джерела пророкують, що на цей раз дизайнери з Купертіно поекспериментують та додадуть стильний відтінок Dark Cherry або ж Purple. Щодо гострих граней корпусу — сміливе, проте не практичне рішення з огляду на активне щоденне використання гаджета.

Ціна Apple Watch 8

Джерела вважають, що компанія Apple цього разу не стане підіймати вартість базової версії розумного годинника. Натомість нам покажуть варіант Watch класу Pro, а також бюджетну модель під назвою SE 2. І якщо вартість кардинально нових варіантів поки складно спрогнозувати, то ціна Apple Watch 8 у США стартуватиме від 399 доларів.