Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Коли вийде Apple iPhone 14 Pro Max?

Коли вийде Apple iPhone 14 Pro Max?

Вихід флагманського смартфона Apple — це завжди свято та довгоочікувана подія для користувачів та вірних фанатів бренду. Новий iPhone 14 Pro Max презентують вже незабаром під час осіннього Apple Event 2022.

Інсайдери, журналісти та аналітики довго вагались щодо точної дати проведення заходу. На просторах мережі найбільш популярними були два варіанти — 7 або 14 вересня. Звісно, що це не традиційний перший вівторок місяця, адже 5 вересня у США День Праці, яке вважається одним з найбільших свят. 

Тому наприкінці серпня компанія опублікувала на офіційному сайті анонс презентації, яка відбудеться остаточно 7 вересня о 20:00 за Київським часом. Як помітили користувачі, логотип цьогорічного Apple Event виконаний у тематиці космосу та зоряного неба.

Такий хід може натякати на вдосконалений режим нічної зйомки у флагманських iPhone 14 та лінійці iPhone 14 Pro. Або ж є вірогідність появи нового кольору корпусу чи ексклюзивного дизайнерського вигляду новинок. Та все ж інсайдери схиляються до того, що зоряна тема, натякає саме на значний апгрейд основної камери у плані зйомки при слабкому освітленні.

Чи дійсно це відповідає дійсності, та який дизайн і нові функції отримає оригінальний Айфон 14 Про Макс — дізнаємось буквально за тиждень, ввечері 7 вересня 2022 року.

Коли вийде Apple iPhone 14 Pro Max