Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Команда Xiaomi презентувала повітряну зарядку Mi Air Charge

Команда Xiaomi презентувала повітряну зарядку Mi Air Charge

Команда Xiaomi нарешті анонсувала інноваційну технологію бездротового заряджання — Mi Air Charge.

Що являє собою Xiaomi Mi Air Charge?

Представлена ​​зарядна док-станція від Xiaomi дає можливість одночасно відновлювати енергетичний запас декількох пристроїв на значній відстані, а також з максимальною потужністю 5 Вт для кожного окремо пристрою, що заряджається.

Команда Xiaomi презентувала повітряну зарядку Mi Air Charge

Як відбувається зарядка?

Відтепер користувачеві більше не доведеться використовувати допоміжні кабелі або спеціальні зарядні підставки. Продумана прямокутна форма зарядної док-станції Mi Air Charge дає можливість формувати спеціальну світлову лінію, яка потім перетворюється в електричну енергію для заряджання приєднаних гаджетів.

За якісну зарядку відповідають спеціальні вбудовані антени (всього 144). Також сама зарядна док-станція Mi Air Charge отримала 5 окремих фазових антен, які дають можливість максимально швидко визначити місцеположення пристрою, котрий заряджається.

Синхронізований девайс, що перебуває в процесі заряджання, оснастили 2-ма крихітними антенними блоками, схожими з тими, які знаходяться в самій док-станції від Xiaomi.

Перший антенний блок (вбудований маячок) відповідає за синхронізацію зі зарядним пристроєм Mi Air Charge, а другий — за прийом сигнальних міліметрових хвиль за допомогою 14 антен, які надалі перетворюються в електричний розряд.

Технічний аналітик мобільного відділення Xiaomi Адам Цзен Сюечжун також зазначив, що інноваційна повітряна технологія бездротової зарядки Mi Air Charge зовсім скоро надасть користувачам можливість заряджати не тільки смартфони, але й наручні пристрої (розумний годинник або фітнес-трекер).