Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Компанія Apple випустила треті версії iOS і iPadOS 15 для бета-тестерів

Компанія Apple випустила треті версії iOS і iPadOS 15 для бета-тестерів

Компанія Apple випустила треті публічні бета-версії iOS та iPadOS 15 для бета-тестерів та звичайних користувачів. Це дозволяє протестувати оновлення перед осіннім випуском фінальних версій.

Операційна система iOS 15 містить низку нових функцій для FaceTime, а також інструменти для покращення фокусу, оновлені сповіщення та налаштування конфіденційності. Оновлена версія ‌FaceTime‌ підтримуватиме SharePlay для перегляду телевізора, прослуховування музики або поширення зображення екрану для друзів. Нова функція “Спільний доступ” відстежуватиме пісні, посилання на веб-сайти, зображення, які друзі надіслали вам.

Компанія Apple випустила треті версії iOS і iPadOS 15 для бета-тестерів


Функція “Фокус” розроблена, щоб допомогти користувачам не відриватися від виконання завдань через численні сповіщення. Усі повідомлення з месенджерів та нагадування з додатків групуються за темами, щоб згодом ви могли переглянути найважливіше. Браузер Safari отримав новий вигляд та компактну панель вкладок, що розташована внизу екрану. Програма “Карти” має новий масштабний вигляд глобусу та можливість 3D-перегляду деталей, вулиць, історичних пам’яток у вибраних містах.

У нових версіях операційних систем iOS та ‌iPadOS 15‌ стане доступно ще більше нових функцій та практичних опцій. Третя бета-версія додає нові налаштування для Safari, покращену підтримку акумулятора MagSafe та низку дрібних виправлень.

Apple також запустила нові версії tvOS 15 і watchOS 8 для своєї публічної групи тестувальників. Систему tvOS 15 можна завантажити, відкривши програму “Налаштування” на “Apple TV”, перейшовши до розділу “Оновлення програмного забезпечення” в розділі “Система”. Згодом увімкніть “Отримати загальнодоступні бета-оновлення” після реєстрації в бета-тесті на веб-сайті Apple. watchOS 8‌ можна завантажити, після оновлення вашого iPhone до загальнодоступної бета-версії iOS 15‌.