Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Постачальники Apple готуються до випуску нових Mac наприкінці 2023 року

Постачальники Apple готуються до випуску нових Mac наприкінці 2023 року

Згідно з попереднім звітом DigiTimes, безліч постачальників пов'язаних з корпорацією Apple активно готуються до запуску нових моделей iPhone і Mac наприкінці цього року. Очікується, що в третьому кварталі 2023 року продаж комплектуючих та запчастин, до нових продуктів творців з Купертіно, значно зросте.

Раніше цього місяця Марк Гурман із Bloomberg заявив, що перші комп'ютери Mac з чіпом M3 можуть з'явитися вже в жовтні, тому для ланцюжка поставок Apple має сенс підготуватися до випуску пристроїв у третьому кварталі. Гурман сказав, що першими комп'ютерами Mac з чіпом M3, ймовірно, стане 13-дюймовий MacBook Pro, 13-дюймовий MacBook Air і 24-дюймовий iMac, а Mac mini та 15-дюймовий MacBook Air також мають бути оновлені чіпом M3.

Apple ще не анонсувала чіп M3, який, як багато хто очікує, буде вироблятися з використанням 3-нм техпроцесу TSMC для значного підвищення продуктивності та енергоефективності в порівнянні з попередніми чіпами серії M, побудованими на 5-нм техпроцесі TSMC.

Очікується, що чіп A17 Bionic для майбутніх iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max буде проводитися за 3-нм техпроцесом TSMC, а моделі iPad Pro з чіпом M3 та OLED-дисплеєм, за чутками, будуть випущені в першій половині 2024 року.

Постачальники Apple готуються до випуску нових Mac наприкінці 2023 року