Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

22 лютого вийде перше оновлення ПЗ для серії Galaxy S24

22 лютого вийде перше оновлення ПЗ для серії Galaxy S24

Довгоочікуване оновлення програмного забезпечення для серії Galaxy S24 стало об'єктом уваги з моменту випуску цієї флагманської лінійки. Проте, Samsung вирішила відкласти офіційний анонс оновлення та пов'язаних з ним модифікацій для моделей S24, S24+ та S24 Ultra.

На жаль, Samsung не уточнила остаточну дату релізу, але зазначила, що оновлення буде запущено у лютому. Здається, що користувачі можуть очікувати доступу до оновлення через мережу починаючи з 22 лютого, що було підтверджено компанією Samsung у листуванні з 9to5Google. З огляду на поетапний характер цих оновлень, користувачі на деяких ринках можуть зазнати затримок до кінця лютого або на початку березня, перш ніж оновлення стане доступним у їхніх країнах.

22 лютого вийде перше оновлення ПЗ для серії Galaxy S24


За даними Samsung, перше оновлення для серії Galaxy S24 принесе новий регулятор "Яскравість" у налаштуваннях дисплея, що дозволить користувачам налаштовувати яскравість екрана відповідно до їхніх вподобань. Початковий яскравий профіль відображає рівень тьмяності природного профілю, дозволяючи вам відрегулювати баланс білого для отримання більш холодного або теплого візуального ефекту. Крім того, оновлення буде містити різноманітні поліпшення у функціональних можливостях камери, в тому числі можливості масштабування, портретний режим, нічну зйомку та відеозйомку із задньої камери. Поки Samsung не надала конкретних деталей щодо характеру цих поліпшень камери.