Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple активно працює над своїм першим складаним телефоном

Apple активно працює над своїм першим складаним телефоном

В інтернеті ширяться численні чутки про майбутній складаний пристрій від Apple, можливо, новий тип iPhone. Хоча перевірити їх достовірність неможливо, тільки Apple знає, що насправді готується.
Час від часу ці чутки виявляються правдивими, тому ігнорувати їх не варто. Одна з таких чуток, яка останнім часом з'явилася у мережі, натякає на те, що Apple активно працює над своїм першим складаним смартфоном. Звіт корейського сайту Alpha Biz вказує, що Apple не просто досліджує, але й активно реалізує цей проєкт.

За цією інформацією, Apple планує випустити свої перші складані пристрої у вересні 2026 року з загальним тиражем у 50 мільйонів одиниць вже за перший рік.

Apple активно працює над своїм першим складаним телефоном


Для реалізації цієї амбітної мети Apple звернеться по допомогу до ключових фахівців з команди Apple Vision Pro, які вже продемонстрували свої вміння та знання. Така співпраця допоможе вирішити додаткові питання, наприклад, пов'язані з довговічністю дисплея. Це має сенс, враховуючи, що команда Vision Pro не планує випускати нові продукти найближчим часом.

Згідно з цим же звітом, компанія Samsung досягла прогресу в питанні довговічності складаних дисплеїв, сертифікованих за стандартом MIL-STD 810G, що підтверджує високі шанси на реалізацію проєкту.

Найбільш ймовірним варіантом є пристрій, схожий на компактний iPad з 8-дюймовим дисплеєм, але з можливістю складання. Таке рішення видається найбільш виправданим з огляду на потенційну міцність через товщину конструкції. Проте не можна виключати й варіант складаного iPhone стандартних розмірів.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ