Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple оголосила розклад Всесвітньої конференції розробників 2024

Apple оголосила розклад Всесвітньої конференції розробників 2024

Компанія Apple поділилася деталями програми Всесвітньої конференції розробників в 2024 році, яка пройде 10-14 червня.

Ключова доповідь на WWDC є центральною подією, і Apple з упевненістю підтвердила, що вона буде проведена 10 червня, а її початок призначений на 10:00 ранку за тихоокеанським часом, що за київським дорівнює 20:00. На цій презентації очікуються анонси нових версій операційних систем: macOS 15, iOS 18, tvOS 18, iPadOS 18, visionOS 2 та watchOS 11. Інформації про нові апаратні продукти поки що немає.

Після основної презентації компанія проведе огляд нових платформ, а пізніше того ж дня відбудеться церемонія вручення авторитетних нагород Apple Design Awards.

Apple оголосила розклад Всесвітньої конференції розробників 2024


Розклад основних подій за київським часом виглядає так:

  • 20:00 – Головна презентація, під час якої буде показано «революційні оновлення» платформ Apple, які вийдуть пізніше в 2024 році.
  • 23:00 – Презентація «Стан справ з платформами», де будуть максимально детально розглянуті нововведення в операційні системи, а також нові та корисні інструменти для розробників.

Головні події конференції можна буде дивитися у прямому ефірі на офіційному сайті компанії, в Apple Developer App, на Apple TV та на YouTube. Презентація «Стан справ з платформами» також буде доступна в додатку Apple Developer та на офіційному сайті Apple Developer.

Деякі розробники отримали запрошення на захід у кампусі Apple Park, що знаходиться в Купертіно. Там вони зможуть особисто стежити за презентаціями.

Протягом усього цього тижня WWDC Apple проведе онлайн-лабораторії та безліч консультацій для початківців та розробників зі стажем, надаючи їм поради щодо впровадження багатьох нових та революційних функцій, які будуть представлені на заході. Також заплановано понад 100 важливих технічних сесій, які проведуть інженери, дизайнери та інші експерти Apple.