Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чи випустить Samsung конкурента Apple Vision Pro?

Чи випустить Samsung конкурента Apple Vision Pro?

Інсайдери залишають натяки на потенційну назву "розумних" окулярів від Samsung, які можуть стати конкурентом майбутнім революційним Apple Vision Pro. Однак, здається, Samsung не планує випускати свій продукт до 2024 року.

Нещодавно, через відому компанію UploadVR, Samsung подала патентну заявку у Великобританії на пристрій, який отримав назву Samsung Glasses. Це, звісно, не обов'язково означає, що нас чекає випуск повноцінної гарнітури.

Багато інсайдерів припускають, що Samsung може готувати до випуску щось середнє між традиційними та "розумними" окулярами. Чутки про такий розвиток подій уже поширилися інтернетом, хоча офіційних підтверджень чи спростувань від Samsung не надходило.

Чи випустить Samsung конкурента Apple Vision Pro?


Деякі фахівці вважають, що Samsung Glasses виявляється лише простими смарт-окулярами і про AR-технології не йдеться й мови. Можливо, це буде пристрій з просунутими функціями фото- та відеозйомки та вбудованим "розумним" помічником.

Незалежно від того, якою буде кінцева продукція, існує ймовірність, що Samsung представить Samsung Glasses під час майбутньої презентації смартфона Samsung Galaxy S24.