Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Google готує сюрпризи: нові концепції пошукового віджета Android на обрії

Google готує сюрпризи: нові концепції пошукового віджета Android на обрії

Аамір Сіддікі з Android Authority поділився новиною про отримання від Google запрошення взяти участь в опитуванні, метою якого було дослідити потенційні напрямки для оновлення пошукового віджета Google. Цей віджет є стандартною складовою лаунчерів на всіх Android-пристроях, що мають сертифікацію Google Play.

Google готує сюрпризи: нові концепції пошукового віджета Android на обрії


В опитуванні було запропоновано кілька варіантів оновлення:

  • Традиційна пошукова панель із додатковими кнопками для активації функцій перекладу, пошуку зображень та розпізнавання пісень за допомогою мікрофона.
  • Панель інтернет-пошуку з можливістю пошуку вмісту всередині самого смартфона, включно з додатками та нотатками. Ця функція схожа на ту, що використовується в пошуковій панелі на пристроях Pixel.
  • Панель пошуку, яка інтегрується з чат-ботом на основі штучного інтелекту, можливо, згадуючи модель Gemini.
  • Панель пошуку, над якою розміщена вітрина з рекомендованими новинами або статтями.

Запрошення до участі в опитуванні не гарантує, що Google обов'язково впровадить будь-який з цих варіантів на смартфони користувачів. Проте це свідчить про те, що компанія розглядає можливість оновлення своєї пошукової панелі, яка залишалася майже незмінною з часу свого запровадження, шукаючи способи зробити її більш функціональною та адаптованою до потреб користувачів.