Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Google розширює географію продажів Pixel: нові ринки в Європі

Google розширює географію продажів Pixel: нові ринки в Європі

Google активно працює над тим, щоб зробити свої смартфони Pixel більш доступними на глобальному ринку. Очікується, що майбутній Pixel 8a, який має бути представлений на заході Google I/O у 2024 році, розширить присутність лінійки на ще 10 європейських ринках. Це означає, що споживачі в Чехії, Естонії, Фінляндії, Угорщині, Литві, Латвії, Польщі, Румунії, Словаччині та Словенії зможуть купити Pixel 8a безпосередньо через Google або у партнерських роздрібних точках.

Це рішення Google є частиною їх стратегії зробити Pixel більш доступним у світі. Після того, як доступність Pixel 8 була розширена до чотирьох нових ринків на момент його запуску, включення цих європейських країн є важливим кроком вперед. Також це може бути свідченням успіху нещодавніх маркетингових зусиль Google в Європі, зокрема через партнерства з популярними англійськими футбольними клубами, такими як “Арсенал” та “Ліверпуль”.

Google розширює географію продажів Pixel: нові ринки в Європі


Це розширення, хоч і зосереджене на Європі, дає надію любителям Pixel в інших частинах світу на те, що Google прагне до ще ширшої доступності своїх продуктів. Ринки Азії, Південної Америки та Африки можуть стати відмінними майданчиками для доступного смартфону Pixel. Поки що немає офіційних повідомлень про плани щодо цих регіонів, але збільшення уваги Google до глобальної присутності Pixel є позитивним сигналом.

Очікується, що Pixel 8a принесе значні покращення порівняно з Pixel 7a, як у характеристиках, так і в ціновій політиці. Попри збереження аналогічних розмірів і роздільної здатності екрана, оновлення до 120 Гц частоти оновлення екрана замість 90 Гц є значним покращенням. Також очікується впровадження потужнішого чипа Tensor G3, який може бути адаптований з версії, що використовується у преміум моделях Pixel 8. Функція автономного відстеження, яка дозволяє визначати місцезнаходження навіть вимкненого телефону, також викликає великий інтерес серед прихильників бренду.