Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Інсайдер відкрив таємницю щодо дизайну Google Pixel 9

Інсайдер відкрив таємницю щодо дизайну Google Pixel 9

Новини про майбутні смартфони завжди викликають піднесений інтерес серед шанувальників технологій, і особливо це стосується смартфонів від великих компаній, таких як Google. Щойно стали доступними нові інформаційні дані про майбутню базову версію флагманського смартфона Google Pixel 9, і ми готові поділитися ними з вами.

Дизайн Google Pixel 9 розкрився завдяки інсайдеру, який вже здійснив рендери для моделі Google Pixel 9 Pro. Ці нові зображення супроводжуються 3D-візуалізацією, що надає нам можливість побачити майбутній смартфон більш детально. За даними інсайдера, Google Pixel 9 буде трохи меншим за свою старшу модель, але зовні надзвичайно схожий.
Інсайдер відкрив таємницю щодо дизайну Google Pixel 9


Ці рендери, як і в попередній інформації, були створені досить надійним інсайдером, який відомий своєю достовірністю, і використовує псевдонім OnLeaks. Згідно з його даними, новий смартфон матиме корпус з плоскими гранями та глянцевою рамкою, а також камеру з "перископом", яка буде схожою на ту, що встановлена на Pro-версії. На представлених зображеннях пристрій показаний в голубому кольорі, але поки немає інформації про інші варіанти кольору.

Щодо характеристик, то інсайдер повідомив, що дисплей смартфона матиме діагональ 6,1 дюйма, що трохи менше, ніж у Pixel 9 Pro, де ця діагональ становить 6,5 дюйма. Розміри пристрою будуть становити 152,8x71,9x8,5 мм, але в районі модуля камери на задній панелі вони збільшаться до 12 мм.

З огляду на вищезазначені деталі, можна зробити висновок, що Google активно працює над новими смартфонами та готується до їхнього офіційного представлення, яке заплановано на жовтень 2024 року. Технологічні нововведення та сучасний дизайн роблять Google Pixel 9 дуже очікуваним продуктом на ринку мобільних пристроїв.