Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 16 Pro: якими характеристиками здивує флагман

iPhone 16 Pro: якими характеристиками здивує флагман

Компанія Apple восени цього року, як і кожен попередній, приготувала для прихильників своєї продукції дещо цікаве, тому вже зараз можна готуватися, адже дуже скоро можна буде купити iPhone 16 Pro! Хоча до презентації ще потрібно пережити літню спеку, серця справжніх фанатів вже сьогодні прискорено б'ються. Смартфон має всі шанси стати справжнім бестселером, адже в ньому поєднались надсучасні технології та унікальні рішення від виробника. Яка буде ціна iPhone 16 Pro, чим вирізнятиметься з усієї лінійки та чому на нього покладають такі великі сподівання ви дізнаєтесь з огляду від Ябко.

Купити iPhone 16 Pro


Яскравий екран з соковитою картинкою

Новеньку версію флагмана розробник планує оснастити OLED-екран розміром 6,3 дюйма та роздільною здатністю 1217x2638 пікселів, що вже говорить про можливість насолоджуватися реалістичною та чіткою картинкою. Додає впевненості в цьому й анонсована частота оновлення, яка сягатиме 120 Гц. Вже стає зрозумілим, що будь-яке відео чи гра на смартфоні будуть відтворюватися максимально плавно. А ще варто згадати підтримку HDR Dolby Vision, яка додає ще більше глибини кольорам.

Зросла в порівнянні з попередниками й максимальна яскравість, яка тепер сягає 2600 ніт! Тепер навіть при яскравому сонячному світлі можна буде користуватися телефоном з комфортом для очей.
Захист дисплея гарантує використання при виготовленні Ceramic Shield, що вже є золотим стандартом топових телефонів.

Витонченість в кожному елементі дизайна

Новинка буде мати такий же впізнаваний дизайн, який так подобається користувачам, проте висотою зросте до 149.6 мм, а ширина до 71.45 мм, товщина ж становитиме 8.25 мм. Важитиме пристрій лише 194 грами, а отже можна сміливо говорити про його зручність.

Стандартний для флагманських смартфонів захист IP68 свідчить про те, що він не боїться купання.

Задня панель виконана з надміцного скла, а рамка — з металу. Йому не будуть страшні подряпини та механічні пошкодження. Випустять смартфон в білому, чорному, сріблястому та синьому кольорах.

Особливості iPhone 16 Pro


Продуктивність, про яку варто лише мріяти

Інженери вирішили оснастити новинку новим чипсетом Apple A18 Pro, який має максимальну частоту 3890 МГц та побудований на сучасному 3-нм техпроцесі. Це без перебільшень один з найпотужніших нині процесорів на ринку, який крім рекордної швидкості пропонує ще й неймовірну енергоефективність.

Геймерів порадує GPU з частотою 1450 МГц та 768 ядрами, з якими можна буде насолоджуватися будь-якою грою без фрізів.

Високі показники у популярних бенчмарках лише підтверджують все вищесказане: 3570 балів в одноядерному тесті Geekbench 6, 8897 — у багатоядерному, та 1915345 балів у AnTuTu Benchmark 10.

Фотографії, які будуть дарувати нові емоції

Основна камера смартфона отримала такі довгоочікувані 48 мегапікселів та роздільну здатністю світлин 8000x6000! Це показник, який ставить результат зйомки на рівень професійних фотокамер. Трикратний оптичний та подвійний LED-спалах — незамінні помічники в створенні якісних фото за будь-яких умов.

Естети фототворчості оцінять й оновленні режими "боке" та "Pro". Робота в традиційних фоторедакторах покращиться завдяки підтримці RAW-формату.

Основний об'єктив отримає діафрагму f/1.8, а значить потрети будуть надзвичайно глибокі. Телеоб'єктив на 12 Мп і сверхширокоугольний об'єктив на 48 Мп значно розширюють можливості для творчої зйомки, яка буде наближена до якості професійної.

Якісні селфі навіть коли світла обмаль гарантує оновлена фронтальна камера на 12 Мп, яка знімає на діафрагмі f/1.9, а також оснащена якісною оптичною стабілізацією.

Автономність iPhone 16 Pro


Вражаюча автономність флагмана

Важливо відмітити ще один суттєвий апгрейд — ємністю акумулятора, яка зросла до 3387 мАч! Максимальна потужністю зарядки тепер складає 23 Вт.

Завдяки підтримці сучасної функції швидкої зарядки, смартфон без проблем можна буде зарядити до 59% всього лише за 30 хвилин! Щоб отримати повний заряд доведеться почекати 1,5 години, що також дуже радує. Бездротова зарядка працює на потужності 15 Вт, а завдяки реверсивній зарядці можна буде зарядити від смартфона й інші гаджети.

Комунікація без обмежень

Смартфон тепер підтримує сучасний стандарт Wi-Fi 6E, оснащений версією Bluetooth 5.4 та універсальним роз’ємом USB Type-C — все, що потрібно для того, аби завжди бути в мережі та мати можливість використовувати наявні варіанти підключень.

Тож чи варто купувати новий флагман?

З усією відповідальністю можна сказати, що оновлена версія флагмана може виступити в якості лідера революції в світі смартфонів. Для цього у iPhone 16 Pro є абсолютно все необхідне — яскравий екран з реалістичними кольорами, потужний процесор, професійна камер та висока автономність! При цьому всьому ціна на новинку буде складати всього 999 доларів, тобто в порівнянні з попередником навіть не зросте.