Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 16: що відомо про майбутню новинку від Apple?

iPhone 16: що відомо про майбутню новинку від Apple?

Коли думаєш про технології, перше, що спадає на думку, це Apple, а отже це легко пояснює, чому там багато охочих купити iPhone 16, випуск якого анонсований на осінь цього року. Щороку компанія радує нас новинками, тому не дивно, що цей рік не став виключенням. Якщо брати до уваги інсайдерську інформацію, то можна сказати, що прихильники Айфонів залишаться задоволеними. Залишилось ще трішки потерпіти, щоб дізнатися які будуть нововведення в моделях, якою буде ціна iPhone 16 та коли він поступить в продажу. Цьому й буде присвячений огляд від Ябко.


Купити iPhone 16


Коли можна буде придбати новенький Айфон?

За традицією Apple представляє нові моделі iPhone у вересні кожного року. В цьому році поки немає підстав думати, що вони порушать цю традицію. Тому, поки літня спека займає більшість думок кожного з нас, можна розбавити їх очікуваннями осінньої прохолоди та випуску новинки, яка скоро стане доступною до передзамовлення.


Оновлення дизайна та екрана

Звісно, дизайн — один з найголовніших моментів, якими турбуються прихильники яблучної техніки. Інсайдерська інформація свідчить про те, що iPhone 16 матиме тонший корпус з меншими рамками. Якщо хтось скучив за пласкими краями, які були у iPhone 12, то їх ностальгічні мрії можуть цілком виправдатись.

Якість екрана покращиться за рахунок технології LTPO. Відповідно збільшиться й частота оновлення, яка буде в межах від 1 до 120 Гц. З цими нововведеннями відео буде відтворюватися більш плавно, а енергоспоживання суттєво зменшиться.


Камера iPhone 16


Айфонографи оцінять нову камеру

Камери — це найпотужніший аргумент на користь Айфона. Apple завжди вміла здивувати функціями для камерами та їх якістю, і цього разу тоно не буде інакше. Новенька модель отримає основний модуль з 48 мегапікселями. Завдяки цьому суттєво покращиться зйомка в умовах поганого освітлення, а також якість відеозйомки.


Продуктивність з потужним процесором

Як і прогнозували всі аналітики “під капотом” опиниться новий надпотужний процесор A18 Bionic. Це результат кропіткої роботи кращих інженерів з Apple, який побудований на сучасній 3-нм технології. Головна його перевага — висока продуктивність при покращеній енергоефективності. Геймери та професіонали в галузі графічного дизайну отримають окреме задоволення від поліпшеної якості зображення, та можливості грати і працювати на максимальних показниках ігор та додатків.


Стабільний зв'язок та висока автономність

Схоже, що очікування Wi-Fi 7 багатьох користувачів таки будуть виправдані і вони зможуть насолоджуватися миттєвою передачею даних. Звісно, поліпшення отримає й роботи 5G, хоча модем поки що буде той самий, що у 15 Айфоні.

Новий смартфон буде оснащений більшою батареєю, яка раціональніше використовує заряд завдяки вдосконаленому механізму енергозбереження. Це новий рівень незалежності від наявності поруч розетки.


Переваги iOS 18


Переваги нової ОС

iPhone 16 працюватиме на свіжій та переповненій інноваціями iOS 18, про яку так багато вже говорили в світі. Компанія на офіційних заходах анонсувала багато нових та вкрай корисних функцій, наприклад, кастомізація головного екрану, нові та зручні інструменти для професійної роботи з доповненою реальністю та інші.


Гарна новина для екологічних активістів

Apple цілеспрямовано та невпинно продовжує піклуватися про захист екології, про що вони не раз заявляли. Саме тому шістнадцята серія смартфонів буде виготовлятися з використанням ще більшої кількості перероблених матеріалів. Не варто забувати й про те, що упаковка також буде ще екологічнішою, що додає навіть цьому елементу особливого шарму Apple.


Які думки експертів?

Абсолютна більшість з них погоджується з думкою, що новий iPhone буде дійсно крутим та стане трендовим пристроєм. Обновлений але впізнаваний дизайн, професійніша камера, надвисока продуктивністю та нові технології (в тому числі штучного інтелекту) — все це приверне увагу навіть тих, хто ніколи не замислювався над придбанням Айфона. Тож залишається лише трішки почекати офіційного анонсу восени та підготувати приблизно $799, але новинка точно має таку виправдану ціну.