Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Корпорація Dreame презентувала робот-пилосос з ШІ Mova G30 Pro

Корпорація Dreame презентувала робот-пилосос з ШІ Mova G30 Pro

Корпорація Dreame представила свою нову розробку — робот-пилосос під назвою Mova G30 Pro. Це унікальний пристрій, який може розпізнавати до 70 різних типів перешкод та автоматично підійматися перед в'їздом на килим, забезпечуючи максимальну ефективність прибирання. Особливістю Mova G30 Pro є його можливість "заправлятися" водою та промивати мийну насадку на базовій станції, що робить цей робот-пилосос ще більш зручним та функціональним.

Корпорація Dreame презентувала робот-пилосос з ШІ Mova G30 ProКорпорація Dreame презентувала робот-пилосос з ШІ Mova G30 Pro


Завдяки потужності всмоктування до 8000 Па та спеціальній турбощітці, яка запобігає заплутуванню волосся, Mova G30 Pro гарантує ідеальну чистоту в будинку. З використанням штучного інтелекту робот може побудувати мапу приміщення та ефективно обходити перешкоди, включаючи домашніх тварин.

Крім того, модель Mova G30 Pro оснащена базовою станцією з численними додатковими функціями, в тому числі автоматичне промивання основного резервуара та відведення води. Під час зарядки робот самостійно промиває насадку для вологого прибирання, використовуючи воду з резервуара об'ємом 4,5 літра, що значно спрощує процес підтримки чистоти в будинку.
Додатковими особливостями цієї моделі є функція голосового керування, автоматичне втягування мийного блоку при в'їзді на килимове покриття та антибактеріальна обробка води.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ