Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Microsoft підтримає розробників інді-ігор на Xbox

Microsoft підтримає розробників інді-ігор на Xbox

Компанія Microsoft оголосила про нову ініціативу, спрямовану на підтримку та просування найкращих інді-ігор на платформі Xbox. Ця ініціатива отримала назву "Indie Selects" і буде здійснюватися через підрозділ ID@Xbox, який спеціалізується на розробці та підтримці незалежних ігор.

Згідно з офіційним повідомленням в блозі Xbox, Indie Selects передбачає створення окремого розділу в Xbox Store, де будуть представлені найцікавіші інді-ігри. Цей розділ буде постійно оновлюватися та демонструвати користувачам найякісніші та ігри від незалежних розробників.

"Завдяки спеціальній кураторській колекції в Xbox Store ми зможемо привернути більше уваги до ігор, які, на нашу думку, є особливими. Це стосується всього — від нинішніх фаворитів до старих перлин від нових творців з усього світу", — заявили в ID@Xbox.

Microsoft підтримає розробників інді-ігор на Xbox


В новому розділі Xbox Store гри будуть розділені на різні категорії, включаючи ті, що щойно вийшли, ті, які виникли від ідеї, запропонованої користувачами в соцмережах, і багато інших. Це допоможе користувачам знаходити ігри, які відповідають їхнім інтересам та смакам.

Кожного останнього тижня місяця, команда ID@Xbox буде проводити презентації та вибирати шість інді-проєктів для Indie Selects на основі голосування. Ці обрані ігри будуть представлені у спеціальній підбірці, а також про них буде опубліковано статтю на Xbox Wire.

Також, важливо зазначити, що українська студія 1stone Games анонсувала свою дебютну гру під назвою "Unmasked: An Inner Journey". Це пригодницький платформер, який розповідає історію подорожі спогадами шамана. Ця гра може стати однією з ігор, які з'являться в Indie Selects, і принести українським розробникам визнання на міжнародному рівні.

Ініціатива Indie Selects дозволить підтримати та визначити найкращі інді-ігри для геймерів, а також розширить аудиторію незалежних розробників на платформі Xbox.