Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

На MWC 2024 Samsung продемонстрував телефон, який можна буде носити на зап’ястку

На MWC 2024 Samsung продемонстрував телефон, який можна буде носити на зап’ястку

Samsung відповіла на інноваційні ідеї Motorola, представивши власну версію гнучкого сучасного смартфона, який можна носити як браслет на зап’ястку.

Цей новаторський дизайн отримав креативну назву Cling Band і вражає своєю легкістю та гнучкістю, завдяки тонкому корпусу, гнучкому OLED-дисплею та спеціальному гнучкому механізму всередині. Для зручного носіння на руці смартфон оснащений стильним ремінцем.

На MWC 2024 Samsung продемонстрував телефон, який можна буде носити на зап’ясткуНа MWC 2024 Samsung продемонстрував телефон, який можна буде носити на зап’ястку


На відміну від аналогічного прототипу від Motorola, модель Cling Band від Samsung оснащена задньою камерою, підтримує зарядку через USB Type-C та містить вбудований динамік. За повідомленнями ЗМІ, в смартфоні також присутній датчик серцевого ритму, що робить його не лише мобільним пристроєм, але й засобом для відстеження фітнес-показників.

Втім, оскільки Cling Band поки що залишається концептуальним пристроєм, існує невизначеність щодо його потенційного виходу на ринок.