Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Найочікуваніші релізи весни 2024

Найочікуваніші релізи весни 2024

Компанія з Купертіно планує значну презентацію у березні, де, за очікуваннями, будуть представлені оновлені версії MacBook Air розмірами 13 та 15 дюймів, а також нові моделі iPad Pro та Air. Ось зібрана інформація про очікувані продукти.

Найочікуваніші релізи весни 2024


MacBook Air

Згідно з повідомленням Bloomberg, в кінці наступного місяця очікується презентація нових 13- та 15-дюймових MacBook Air, які будуть оснащені процесорами Apple M3. Після оновлення лінійки Pro у жовтні минулого року з використанням цих чіпів, нові SoC мають показати приріст у швидкості на 15% для одноядерних завдань та на 21% для багатоядерних. Графічні можливості також збільшаться на 15%, а завдяки 3-нм технологічному процесу підвищиться енергоефективність. М3 чіп також підтримуватиме апаратне прискорення трасування променів у іграх та протокол Wi-Fi 6E. Однак, зміни в дизайні не очікуються.

Найочікуваніші релізи весни 2024


iPad Pro і Air

Нові iPad Pro 2024 року отримають OLED-екрани, що забезпечать високий контраст, глибокий чорний колір та яскраве відтворення кольорів. Очікується, що вони також будуть оснащені процесором M3 та підтримкою бездротової зарядки MagSafe, реалізованої через скляну задню панель, що вперше приведе до редизайну пристроїв за останні роки. Планшети також будуть сумісні з іншими зарядними пристроями Qi2 стандарту з потужністю 15 Вт.

Очікується оновлення клавіатури Magic Keyboard з алюмінієвим корпусом та збільшеним трекпадом. iPad Pro також можуть отримати фронтальну камеру, розташовану по центру більшої рамки, що поліпшить відеозв'язок в горизонтальному режимі. Серія iPad Air поповниться моделями з діагоналями 10,9 і 12,9 дюйма, де більша версія отримає LCD-дисплей, чіп M2 та підтримку Bluetooth 5.3 і Wi-Fi 6E.

Найочікуваніші релізи весни 2024


iOS 17.4 і новий колір iPhone

Оновлення iOS 17.4, заплановане на березень, принесе зміни, спрямовані на європейський ринок, зокрема, дозвіл на використання сторонніх магазинів додатків та альтернативних методів оплати відповідно до "Закону про цифрові ринки" ЄС. Також будуть доступні нові емодзі, SharePlay для HomePod, субтитри для "Подкастів" та програмне забезпечення для хмарного геймінгу для всіх користувачів.

Традиційно весною Apple вводить нові кольори для актуальних моделей iPhone. Поки немає інформації про відтінок цього року, але є можливість, що це буде червоний колір в рамках кампанії PRODUCT (RED).

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ