Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий ринок ігор: Epic Games Store розширюється на Android та iOS

Новий ринок ігор: Epic Games Store розширюється на Android та iOS

Epic Games розкрила перші деталі про свій майбутній Epic Games Store на платформі X, натякаючи на скорий запуск нового цифрового ринку з різноманітними ігровими проєктами. Цей магазин стане доступним як для користувачів Android, так і для власників пристроїв на iOS.

Вихід Epic Games Store викликав суперечки з Apple та Google через його комісійну політику. Epic Games пропонує розробникам зберігати до 88% прибутків, залишаючи лише 12% як комісію. Це контрастує з моделлю Apple Store та Google Play, де комісія становить 30% (15% для менших компаній або на перші $1 млн річної виторгу). Epic Games прагне забезпечити рівні умови для всіх розробників у своєму мультиплатформенному магазині, прагнучи до великого розмаїття якісних ігор для всіх.

Новий ринок ігор: Epic Games Store розширюється на Android та iOS


Epic Games Store обіцяє розробникам можливість заробити більше та забезпечити справедливий розподіл доходів, що, як очікується, призведе до зростання кількості високоякісних ігор та зменшення залежності ігрового процесу від донатів.

Офіційна дата запуску магазину ще не оголошена, але під час презентації State of Unreal 20 березня було зазначено, що Epic Games Store з'явиться на Android і iOS до кінця 2024 року.