Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новинки Xbox/PC Game Pass: час готуватись до годин гри безперестанку

Новинки Xbox/PC Game Pass: час готуватись до годин гри безперестанку

Microsoft розгорнула червону доріжку для нових захоплюючих ігор в Xbox Game Pass в січні 2024, додавши трохи спецій у ігровий арсенал своїх користувачів. І ось, вже доступні ігрові пригоди в “Close to the Sun” (Cloud, Console, PC). Це пригодницький горор, який підняв "страх" на новий рівень із захоплюючими загадками та непередбачуваними поворотами сюжету.

Найближчим часом очікуємо доступ до “Hell Let Loose” (Cloud, PC, Xbox Series X|S) – вже 4 січня! Цей багатокористувацький шутер відкриває гравцям переписану історію Другої світової від першої особи. Будьте готові до епічних битв, де кожен вибух здається реальним!

Новинки Xbox/PC Game Pass: час готуватись до годин гри безперестанку


Улюблена гра прихильників стелс тематики “Assassin’s Creed Valhalla” (Cloud, Console, PC) вийде 9 січня. Час народити воїна у собі та відчути силу та холод вікінгів у цій епічній пригоді. Не можна промовчати про “Figment” (Cloud, Console, PC), в яку можна буде пограти вже 9 січня та поринути у світ фантазій й мрій, де кожен крок обіцяє нові дива.

Не забула компанія і про любителів спорту, які мають дочекатися 11 січня, коли в доступі з’явиться “Super Mega Baseball 4” (Cloud, Console, PC) EA Play! Ця гра дасть відчути справжній дух бейсболу.

Прихильників пригод, від яких мурахи по шкірі і волосся дибки, чекає епічна гра “Resident Evil 2” (Cloud, Console, PC). Вже 16 січня прихильники нелегкої долі Еліс зможуть відчути холодний подих страху у ремейку класичного горору. В цей же день чекає свято і на прихильників напружених психологічних баталій в грі “Those Who Remain”. Цей горор точно не відпустить вас до самого кінця.

І ще більше... Нові доповнення та DLC, такі як “Dead by Daylight: Chucky”, “Hello Neighbor 2 Anniversary Update”, і “Sea of Thieves: Season Ten”, додають більше інтриги та веселощів у вже знайомі ігри.

Але не забувайте попрощатися з “Grand Theft Auto V”, “Garden Story”, “MotoGP 22”, “Persona 4 Golden”, “Persona 3 Portable” скоро покинуть каталог. Так що, грайте поки можна!

Здається, Game Pass вирішив зробити січень місяцем захоплюючих відкриттів та незабутніх пригод, тож приготуйте свої контролери!