Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Очікується ремастеринг культової гри The Last of Us Part II

Очікується ремастеринг культової гри The Last of Us Part II

Sony та студія Naughty Dog оголосили, що ремастер The Last of Us Part II буде випущений 19 січня 2024 року, тобто всього через 3,5 роки після виходу оригінальної версії гри. Оригінал, що дебютував 19 червня 2020 року на PlayStation 4, здобув чимало нагород та високих оцінок критиків, але водночас спровокував суперечки серед геймерів. Відзначимо, що The Last of Us Part II разом з Horizon Zero Dawn та The Last of Us Remastered увійшли до топ-7 бестселерів PlayStation 4, продавшись тиражем близько 10 мільйонів копій.

The Last of Us Part II Remastered на PlayStation 5 отримає оновлену графіку з неймовірною деталізацією (такою, що відмінності можна буде помітити лише за допомогою мікроскопу), а також аудіокоментарі від креативного директора Ніла Дракманна та новий roguelike-режим виживання.

Очікується ремастеринг культової гри The Last of Us Part II


Для тих гравців, які вже мають The Last of Us Part II для PlayStation 4 у своїй бібліотеці, перехід на ремастеровану версію обійдеться всього в $10. Вони також зможуть перенести свої збережені ігри з оригінальної версії.

Припускається, що після запуску The Last of Us Part II Remastered на PlayStation 5, гра також з'явиться на Windows ПК у 2024 році. Це стане великим доповненням для фанатів серії, які вже давно чекають можливості зануритися у світ The Last of Us на своїх ПК.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ