Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Philips анонсували новий OLED-телевізор з Ambilight

Philips анонсували новий OLED-телевізор з Ambilight

Компанія Philips анонсувала випуск останньої моделі телевізора OLED+909 (2024) з фірмовою системою підсвітки Ambilight, додавши в свій асортимент новинку, яка однозначно вразить користувачів своїми характеристиками.

Модель пропонується у трьох розмірах екрану — 55, 65 та 75 дюймів, що дозволяє підібрати оптимальний варіант під будь-який розміри приміщення. Спеціальна OLED-панель від LG забезпечує високу якість зображення з максимальною яскравістю до 3000 кд/м² завдяки технології Micro Lens Array Plus. Розробники гарантують, що зображення буде виглядати особливо живим та насиченим.

Для шанувальників відеоігор Philips інтегрувала в телевізор OLED+909 ряд функцій, таких як MEMC для згладжування руху, підтримку високої частоти оновлення до 144 Гц та Dolby Vision Gaming, що суттєво підвищує якість геймплею. Час відгуку дисплея становить всього 40 мс.

Philips анонсували новий OLED-телевізор з Ambilight


Звукова система, розроблена спільно з Bowers & Wilkins, є 3,1-канальною аудіосистемою з можливістю підключення зовнішнього сабвуфера. Такий варіант забезпечує об'ємний та реалістичний звук. В якості операційної системи використовується Google TV, яка підтримує інтеграцію з розумним домом через протокол Matter, розширюючи можливості керування та взаємодії з іншими пристроями.

Планується, що новий OLED-телевізор Philips OLED+909 (2024) з'явиться у продажу у червні 2024 року, однак інформація про ціну поки що не розголошується.