Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Pixel 8 матиме функцію “Адаптивний дотик”

Pixel 8 матиме функцію “Адаптивний дотик”

В останньому оновленні бета-версії Android 14 виявлено нову опцію з назвою “Адаптивний дотик”. Ця інновація здатна автоматично регулювати чутливість сенсорного екрана, враховуючи умови навколишнього середовища та використання захисних аксесуарів для дисплея.

На даний час користувачі пристроїв Pixel 8 та інших смартфонів на базі Android вже мають можливість ручного налаштування чутливості екрана для покращення взаємодії з пристроєм при використанні захисної плівки. Однак нова функція “Адаптивний дотик” здійснює це автоматично, оптимізуючи реакцію дисплея під час використання плівки або у складних погодних умовах, наприклад, під час дощу або снігопаду.

Pixel 8 матиме функцію “Адаптивний дотик”


За інформацією Мішаала Рахмана, автора статті на Android Police, перша бета-версія Android 14 QPR3 містить код, який описує нову функцію як засіб, що “автоматично налаштовує чутливість дотику до середовища, дій користувача та наявності захисної плівки на екрані”. Це має забезпечити покращену інтерактивність зі смартфонами Pixel, особливо в умовах, що вимагають особливої чутливості сенсорного екрану.

Очікується, що ця функція буде частиною оновлення Pixel Feature Drop у червні, яке, ймовірно, буде оголошено в перший понеділок місяця, 3 червня. Наразі немає точної інформації щодо того, які моделі Pixel зможуть скористатися перевагами “Адаптивного дотику”.