Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Реліз PlayStation 6 перенесено на 2028 рік

Реліз PlayStation 6 перенесено на 2028 рік

У світі ігрових технологій очікування від нових консолей завжди залишаються на високому рівні, особливо коли мова заходить про таких гігантів, як PlayStation. Недавно, завдяки відомому ютуберу RedGamingTech, з'явилися чутки про майбутні ігрові платформи – PlayStation 6 і оновлену версію PlayStation 5 Pro. За повідомленнями, розробка PlayStation 6 вже кипить повним ходом, причому в центрі уваги перебувають переговори з різними ігровими студіями, що готують ґрунт для наступного покоління ігор.

Хоча детальні технічні характеристики наступної консолі поки що залишаються в тіні, існують припущення щодо майбутнього постачальника обладнання. Попри те, що Nvidia спочатку була в центрі уваги завдяки своїм інноваційним розробкам, врешті-решт перевагу отримала компанія AMD. Цей вибір Sony, безсумнівно, був обумовлений низкою факторів, в тому числі й вартість, зворотну сумісність та можливість працювати з командою, що спеціалізується на розробці унікальних ігрових рішень.

Реліз PlayStation 6 перенесено на 2028 рік


Що стосується очікуваного випуску PlayStation 6, за чутками, консоль з'явиться на ринку у 2028 році. Таке планування здається логічним, особливо враховуючи очікуваний випуск наступного покоління консолей від Microsoft. Водночас з'являються домисли про можливе поширення Microsoft на ринок портативних ігрових пристроїв, хоча поки що деталі залишаються невідомими. Також існують перспективи появи нової портативної консолі від PlayStation, що може стати наступником легендарної PlayStation Vita, збуджуючи ностальгічні почуття серед геймерів, які виховані на портативних консолях.

Однак, крім очікувань на PlayStation 6, геймерська спільнота також з нетерпінням чекає на анонс оновленої версії PlayStation 5 Pro. Вважається, що вдосконалена версія здатна вивести ігровий процес на якісно новий рівень, хоча конкретних деталей про цю модель наразі немає. У будь-якому випадку, залишається лише очікувати офіційної інформації від Sony, що змусить серця геймерів битися швидше.