Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Rockstar відкриває завісу над GTA 6

Rockstar відкриває завісу над GTA 6

Компанія Rockstar Games, через десятиліття спекуляцій та чуток, нарешті анонсувала довгоочікувану Grand Theft Auto VI, відповідаючи на нещодавні витоки інформації. 5 грудня студія випустила перший офіційний трейлер GTA 6 на своєму YouTube-каналі, який триває 91 секунду, ставши найбільш тривалим трейлером в історії Rockstar Games.

Трейлер підтверджує, що події гри розгорнуться в сучасній версії Вайс-Сіті, відходячи від ностальгічних 80-х років. Супроводжує ролик композиція Тома Петті "Love Is A Long Road".



Вперше в серії GTA одним з головних персонажів буде жінка. Люсія та Джейсон, нові персонажі гри, будуть базуватися на історії Бонні та Клайда, відомих грабіжників часів Великої депресії в США. Це підтверджує вересневі чутки 2022 року, згідно з якими перемикання між персонажами відбуватиметься миттєво.

GTA 6 пропонує нововведення у геймплей, зокрема, введення стелс-механіки, що дозволяє гравцям використовувати елементи переховування.

Вихід GTA VI заплановано на 2025 рік, проте поки що невідомо, на яких платформах з'явиться гра. Деталі щодо платформ залишаються під завісою таємниці.

Цей анонс став знаковим моментом для фанатів серії, закінчивши тривалий період чекання та спекуляцій. Мільйони фанатів з нетерпінням чекають на нові подробиці від Rockstar Games про цю очікувану гру.