Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Samsung анонсувала пауербанк, який підтримує функцію швидкого заряджання

Samsung анонсувала пауербанк, який підтримує функцію швидкого заряджання

Компанія Samsung представила свій новий зовнішній акумулятор EB-P4520XU, який дійсно радує своєю ємністю та потужністю. Новинка призначена для смартфонів серії Galaxy S24 та інших сумісних пристроїв і вперше в бренду Samsung має ємність 20 000 мАг та потужність 45 Вт.

Однією з головних переваг моделі є її потужність, яка дозволяє швидко заряджати навіть ресурсоємні пристрої. У корпусі розташовані три порти USB-C, що дозволяє підключити кілька пристроїв одночасно. При одночасному зарядженні трьох пристроїв, наприклад, смартфону, планшета та навушників, ця потужність буде розподілена на 25+10+10 Вт, що дозволить зекономити час та ефективно використовувати акумулятор.

Samsung анонсувала пауербанк, який підтримує функцію швидкого заряджання


Samsung EB-P4520XU також є екологічно орієнтованим. За словами компанії, пауербанк складається на 20% з перероблених матеріалів, що є позитивним кроком у зменшенні впливу на довкілля.

Пристрій оснащений кнопкою ввімкнення та індикатором стану батареї, що допомагає ефективно контролювати рівень заряду.

Новий пауербанк виготовлений із високоякісного пластику та має стильний дизайн. Нині він доступний в бежевому кольорі, який відмінно поєднується з будь-якими аксесуарами та гаджетами.

На жаль, поки що цей пауербанк доступний тільки на британському ринку за ціною 60 фунтів стерлінгів, що відповідає приблизно 3 000 гривень. Однак є всі підстави вірити, що він незабаром з'явиться й в інших країнах та стане доступним для більш широкого кола споживачів.