Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Samsung анонсувала свій “фанатський” годинник Galaxy Watch FE

Samsung анонсувала свій “фанатський” годинник Galaxy Watch FE

Samsung представила нові смарт-годинники Galaxy Watch Fan Edition, які мають доступну ціну та оснащені датчиком BioActive, раніше використовуваним у флагманських моделях. Galaxy Watch FE виконані з алюмінію та мають захист від води й пилу за стандартом IP68. У дизайні передбачена кнопка One-Click для зручної заміни браслета. Годинники представлені у трьох кольорах: чорному, рожевому золоті та сріблястому, і оснащені мікрофоном та динаміком для гучного зв'язку. Galaxy Watch Fan Edition можна вважати відмінним вибором для тих, хто шукає функціональні та стильні смарт-годинники.

Годинники мають розміри 39,3×40,4×9,8 мм, оснащені екраном Super AMOLED з діагоналлю 1,2 дюйма та роздільною здатністю 396×396 пікселів. В основі їх роботи лежить двоядерний процесор Exynos W920 з частотою 1,18 ГГц. Вони мають 1,5 ГБ оперативної пам'яті та 16 ГБ вбудованої пам'яті. Акумулятор на 247 мАг підтримує бездротову зарядку. Годинники працюють на операційній системі One UI 5 Watch. Для зв'язку передбачено LTE (у спеціальній версії), Bluetooth 5.3, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5 ГГц, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo.

Samsung анонсувала свій “фанатський” годинник Galaxy Watch FE


Годинники також пропонують ряд функцій для здоров'я, включаючи персоналізовані поради щодо здоров'я, моніторинг сну, сповіщення про серцевий ритм, контроль артеріального тиску, моніторинг ЕКГ, розширений аналіз бігу та детальну інформацію про фізичну форму для відстеження прогресу. Galaxy Watch FE також можуть відправляти мотиваційні повідомлення для підтримки здорового способу життя. Годинники сумісні з пристроями на Android 11 і вище. Завдяки своїм характеристикам і можливостям, Galaxy Watch Fan Edition стануть відмінним помічником для активних людей, які слідкують за своїм здоров'ям і фізичною формою.

Базова версія Galaxy Watch FE з Bluetooth буде доступна з 24 червня за ціною $199 у США. Модель з LTE з'явиться в продажу до кінця року за ціною $249. Очікується, що флагманські моделі Galaxy Watch 7 та інші аксесуари будуть представлені влітку на заході Galaxy Unpacked 2024, який, можливо, відбудеться у липні. Цей захід обіцяє бути доволі цікавим, оскільки Samsung традиційно представляє на ньому свої новітні розробки та інновації у галузі мобільних технологій і носимих пристроїв.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ