Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Samsung анонсує доступніший складний смартфон під 800 доларів

Samsung анонсує доступніший складний смартфон під 800 доларів

На початку липня відбудеться захід Samsung Unpacked, де очікується представлення нової лінійки складних смартфонів компанії. Подія оточена численними чутками та очікуваннями, серед яких домінують дискусії про потенційні моделі Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6. Втім, існує можливість анонсування третьої, несподіваної моделі, яка може містити в собі більш доступну версію — Fold FE або Flip FE, та навіть згадки про величезний Fold 6 Ultra.

Останні відомості від корейських джерел свідчать, що в розробці перебуває складний Galaxy Z Fold 6 FE або Z Flip 6 FE. Цікаво, що версія "Fan Edition" обіцяє бути значно доступнішою за інші складні моделі, із цінником трохи нижче за 800 доларів. Ця модель, ймовірно, матиме спрощені характеристики, в тому числі процесор, екран та батарею, але збереже високоякісні камери, схожі на ті, що встановлені у поточних преміальних моделях компанії.

Samsung анонсує доступніший складний смартфон під 800 доларів


За даними звітів, модель "Fan Edition" може отримати потрійну камеру з конфігурацією 50 + 10 + 12 мегапікселів, подібно до Z Fold 5, або мати дві 12-мегапіксельні камери, як у Z Flip 5.

Попри постійні спекуляції та припущення, багато інформації про майбутнє оновлення складних смартфонів Samsung залишається поки що прихованою. Час від часу з'являються нові витоки та оголошення, які збуджують уяву технологічної громадськості, але для отримання повної картиною доведеться почекати офіційного анонсу, запланованого на липень.